TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent leverantörsreskontra, Stockholm!

Lyhörd och ansvarstagande ekonomiassistent med inriktning mot leverantörsreskontra till IT-bolag i Stockholm

Är du en effektiv ekonomiassistent med systemintresse som arbetar bra med andra? Gillar du att prioritera och strukturera och värdesätter påverkansmöjligheter på jobbet? Då kan rollen som ekonomiassistent med inriktning leverantörsreskontra till vår kund i Stockholm vara något för dig!

Läs mer och välkommen att skicka in din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund har kul på jobbet och alla medarbetare är en viktig del i deras gemensamma utveckling av avdelningen. Påverkansmöjligheten här är stor och de sätter stort värde i att samarbeta och lösa vardagliga utmaningar tillsammans.

Kompetensbreddning inom avdelningen gynnar den egna utvecklingen genom möjlighet till olika typer av arbetsuppgifter och uppdrag inom området för ekonomi.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående till 31/5 2023. Placering är i Kista och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl. 08-17. Företaget tillämpar en hybridmodell där de varvar hemarbete med arbete på kontoret. Flextid är tyvärr inte möjligt.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen har du gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi samt ett par års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter som ekonomiassistent. Du har vana av periodiseringar samt kontering av representationsfakturor. Det är även meriterande om du har erfarenhet av bokslutsarbete, representation och momsfrågor.

Vidare behöver du ha goda kunskaper i Officepaketet generellt och framför allt Excel, där pivottabell och
v-lockup (leta rad) kunskaper krävs.

Meriterande systemkunskaper: Navision och/eller SAP samt Palette.

Som person är du strukturerad, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb