TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent med fokus Leverantörsreskontra

Ekonomiassistent med fokus leverantörsreskontra för kortare uppdrag i Stockholm sökes!

Till vår kund inom detaljhandeln på söder i Stockholm söker vi omgående en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Du har en viktig roll då du kommer att täcka upp för personalen som genomför ett systembyte hos företaget. I denna roll kommer du att arbeta med fakturahantering, kontoavstämningar och inbetalningar, det vill säga leverantörsreskontra. Låter det som en roll för dig? Ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet att stötta upp i ett företag inom detaljhandeln, här får du möjligheten att bidra med dina kunskaper. Som konsult är du extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Genom TNG har du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra kan dina dagliga arbetsuppgifter bland annat innebära: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund har ett trevligt kontor på söder i Stockholm. behovet hos vår kund har uppstått eftersom företaget genomför ett system byte och således behöver personal som kan täcka upp för de medarbetare som arbetar med systembytet. Uppdraget gäller med start omgående och fram till 8e maj med möjlighet till förlängning.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra behöver du:

Alla lediga jobb