TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra

Erfaren ekonomiassistent med goda kunskaper inom leverantörsreskontra till Svenska Petroleum! Sök redan idag

Du kommer att arbeta med hela flödet och själv ansvara över leverantörsreskontra hos vår kund Svenska Petroleum Exploration. Du kommer även jobba med cirka fem bolags reskontra samt ha kontakt med hela organisationen och leverantörer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att arbeta i en internationell verksamhet under ett 6 månaders uppdrag hos vår kund Svenska Petroleum Exploration, för rätt person finns möjlighet för en tillsvidareanställning. Företaget sitter i fräscha lokaler mitt i Stockholms city ett kvarter från Stureplan. Du kommer få möjligheten att arbeta brett inom leverantörsreskontra samt delta i olika utvecklingsprojekt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som ekonomiassistent kommer du som övriga medarbetare jobba i flera olika system. Du arbetar kontorstider (37,5 tim/v) och kommer att sitta i trevliga lokaler i centrala Stockholm tillsammans med ett 20-tal kollegor, varav 7 personer arbetar inom ekonomi. Tjänsten planeras starta omgående.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning eller erfarenhet av leverantörsreskontra och avstämningar. Du behöver goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift eftersom du kommunicerar på engelska med våra kollegor i London samt med våra leverantörer. Vi tror att du har jobbat med några olika system och har god systemvana.

Det krävs att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt, då du kommer att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. Vi uppskattar ett prestigelöst förhållningssätt och en positiv attityd som kan bidra till den goda stämningen på kontoret.

Alla lediga jobb