TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent med intresse för marknadsföring

Vill du arbeta med ekonomi och sociala medier?

Är du handlingskraftig och prestigelös? Då kan du vara den ekonomi- och marknadsassistent vi söker för rekrytering till VentPartner i Örebro.

Välkommen med din ansökan!


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VentPartner sitter i fräscha lokaler och med ett härligt arbetsklimat. Företaget expanderar och har en bra tillväxt och lönsamhet. På VentPartner finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas i din yrkesroll.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du har ett nära samarbete med kollegorna på ekonomi men även med övriga på företaget. Som ekonomi- och marknadsassistent arbetar du med leverantörsfakturor och kundfakturering. I rollen ingår också att sköta in- och utbetalningar samt köpa in förbrukningsmaterial m m. I arbetet ingår att skriva texter till webben och Facebook samt uppdatera dem. Du kommer att vara delaktig i interna arrangemang samt ansvara för företagets inkommande samtal.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får en roll med varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att utvecklas.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom ekonomi och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift.


Som person tar du ett stort eget ansvar, är noggrann och handlingskraftig. Du är en problemlösare och har en serviceinriktad personlighet. Vidare så är du proaktiv, positiv och prestigelös.

Alla lediga jobb