TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent över jul / nyår till Stockholm

Mångsidig ekonomiassistent som vill jobba heltid inom leverantörsreskontra under jul och nyår på Wittur i Stockholm!

Wittur behöver förstärkning i 1 månad över jul / nyår för att ta hand om leverantörsfakturorna då belastningen på avdelningen ökar under årsbokslut. Är du tillgänglig och vill jobba med leverantörsreskontra och övriga administrativa uppgifter ska du inte tveka att skicka in din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du erbjuds en månads konsultuppdrag mellan den 5 december 2022 till 6 januari 2023 med möjlighet att få förlängt 3 månader under våren 2023. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Fakturor behöver bokföras dagligen för att man ska hinna med och eftersom Wittur precis har gått in i ett nytt affärssystem tar arbetet lite längre tid och kräver samarbete med andra avdelningar.

 

Värt att veta

Wittur förser den svenska, norska, danska och finska marknaden med komponenter och kompletta lösningar till hissbranschen. Bolaget grundades 2001 och är ett dotterbolag inom Wittur koncernen. Idag arbetar tre personer på ekonomiavdelningen och sedan sommaren 2022 arbetar de i ett koncerngemensamt affärssystem som heter Infor-LN.

Uppdraget är ett konsultuppdrag som förväntas starta den 5 december och pågå till 6 januari.

Våra förväntningar

Du som söker har en bakgrund inom ekonomi och är noggrann och proaktiv. Du behöver ha ett öppet sinne och tålamod för att klura ut om/var och hur problem med fakturorna uppstår. Detta är extra viktigt eftersom övergången till det nya affärssystemet fortfarande är pågående. Vidare är du snabblärd och vågar ta för dig samt kan prata svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb