TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent på 75% till Luftkontroll Energy

Har du känsla för service och vill arbeta i en bred roll? Bra! Sök tjänsten som ekonomiassistent på Luftkontroll Energy i Örebro.

Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter som innebär både ekonomi- och löneadministration samt administration. Tjänsten är på deltid cirka 75% med start senast i början av maj, men det kan finnas möjlighet att den på sikt kan utökas.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Luftkontroll Energy levererar hög expertis och service och befinner sig i en expansiv fas. Vi söker nu dig som vill vara med på den fortsatta resan.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Frukost
Frukost

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har en stor bredd och variation på arbetsuppgifter. I rollen har du kontakt med de flesta kollegorna inom Luftkontroll Energy samt kunder och leverantörer och du rapporterar till ekonomichefen. Då du ibland behöver göra vissa oplanerade inköp krävs det att du har körkort.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och trivs i en roll där du får ta ett stort eget ansvar. Du är också öppen för att hjälpas åt i teamet när det behövs. Vidare så har du goda kunskaper i Excel och vana från något affärssystem. Det är meriterande om du har arbetat i Hogia.

Som ekonomiassistent har du många kontakter, både interna och externa, därför kommunicerar du mycket bra på svenska och engelska både i tal och skrift.

Alla lediga jobb