TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent på deltid till bolag i Malmö

Ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontra på deltid till spännande bolag i Malmö

Här finns en chans för dig som vill jobba deltid att bli del av ett prisvinnande företag.

Ditt anställningserbjudande

I fina lokaler i Hyllie får du möjlighet att jobba tillsammans med ett litet team. Har du en annan sysselsättning på halvtid eller passar det dig bra att jobba lite mindre än heltid just nu? Här finns chans att jobba och utvecklas i rollen som ekonomiassistent på 50-75%. Arbetstiderna är flexibla och det finns möjlighet att jobba delvis på distans. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Placeringen för tjänsten är på vår kunds fina kontor i Hyllie, Malmö. Där blir man en del av ett litet ekonomiteam på 4 personer. På kontoret sitter även bolagets ledning och avdelningarna för HR och marknad. Det är en familjär och lättsam stämning och man har mycket kontakt med övriga avdelningar. 

Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på TNG med start i mitten av augusti. Det förväntas pågå i 6 månader med chans till förlängning. 

Våra förväntningar

För att trivas och lyckas i den här rollen som ekonomiassistent tror vi att du har minst några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har en känsla för bokföring och redovisning. Vidare är det en stor fördel om du tidigare jobbat i något större internationellt affärssystem. 

Som person tror vi att du är flexibel och hjälpsam och trivs med varierande arbetsuppgifter. 

Alla lediga jobb