TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent på deltid till kund i Stockholm

Är du ekonomiassistent och söker ett jobb på deltid? Vår kund söker en kollega till teamet i Stockholm. Läs mer nedan!

Nu söker vår kund en kollega till ekonomiteamet i Stockholm. Söker du ett stabilt ekonomijobb under hösten som du kan kombinera med livet på bästa sätt? Trivs du som bäst när du jobbar med ekonomi i ett litet team med god sammanhållning? Då är det här rollen för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en roll som ekonomiassistent där du kommer fokusera på fakturering och löpande redovisning. Du jobbar tillsammans med en redovisningskonsult, ekonomichef samt ytterligare en ekonomiassistent i teamet där ni delar på arbetsuppgifterna. 

Det här är ett bemanningsuppdrag med start omgående, som kommer pågå fram till och med november/december 2020. Du blir anställd utav TNG men jobbar ute hos vår kund under hela uppdraget. Som konsult på TNG får du ta del av våra personalförmåner samt att du alltid har en en närvarande och engagerad konsultchef.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer du att jobba med fakturering och löpande redovisning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på deltid, ca två dagar i veckan som du har möjlighet att planera fritt tillsammans med övriga teamet. Start önskas omgående och uppdraget pågår fram till november / december 2020 som det ut nu. Du kommer att sitta hos vår kund i deras fina lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av ekonomirelaterade uppgifter, gärna om du jobbat med leverantörsreskontra och löpande redovisning. Du kan vara i början av din ekonomikarriär då du har ett team som kan stötta dig i komplexa frågor, det viktiga är att du känner dig trygg i rollen och kan arbeta självständigt med dina löpande uppgifter. 

Som person ser vi att du är bra på att samarbeta då det är ett litet team och alla stöttar varandra. Du bör också vara en duktig kommunikatör då du har många kontaktytor internt och externt. Eftersom det är ett litet team så ser vi gärna att du gillar att jobba proaktiv och kan ta för dig av uppgifter där det behövs. Som ekonom ser vi det som självklart är du också noggrann i ditt arbete och gillar att ha koll. 

Låter det här som ett uppdrag som skulle kunna passa dig och ditt livspussel just nu? Välkommen med din ansökan så kan vi berätta mer! 

Alla lediga jobb