TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent på deltid till Runius Design

Nu förstärker vi teamet på Runius Design AB i Solna med en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra

Har du erfarenhet av reskontra och är intresserad av att jobba på deltid 50-60%? Har du arbetat som ekonomiassistent eller administratör och vill nu bredda dig? Då har vi en tjänst för dig!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett välfungerande och harmoniskt team där alla hjälper alla vid behov och gruppkänslan är stark. Bolaget visar gott ekonomiskt resultat och tjänsten kan komma att utökas i arbetstid under 2024 beroende på hur dina möjligheter ser ut. 

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av bolagets administration där du tillhör ekonomiavdelningen och rapporterar till CFO. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

Dessutom kommer du tillsammans med de 5 andra på kontoret hjälpa till med trivseln på kontoret, dvs ombesörja att konferensrummet och köket är rent och fräscht, ansvara för inköp av kaffe, te, mjölk, frukt mm.

Värt att veta

Tjänsten är på 50% men kan gå upp till 60-70% beroende på dina önskemål och under 2024 kan tjänsten utökas med mer tid. Du sitter i fina lokaler i Solna och rapporterar till CFO. Uppdraget sträcker sig till en början till sommaren 2024 men det finns väldigt stora möjligheter till förlängning efter det.

50% motsvarar 4 timmar om dagen vilka kan fördelas fritt under dagen.

Våra förväntningar

Vi söker dig som jobbat som ekonomiassistent med leverantörsreskontra och avstämningar och är intresserad av att lära dig mer inom ekonomi.  

Alla lediga jobb