TNG
Ekonomiassistent/Redovisningsassistent till Loomis

Ekonomiassistent/Redovisningsassistent till Loomis

Nu söker vi dig som är redovisningsassistent/ekonomiassistent till en spännande tjänst på Loomis i Stockholm!

Uppdragsgivare Loomis
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-14
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ida Nordin
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Nu söker vi dig som är redovisningsassistent/ekonomiassistent till en spännande tjänst på Loomis i Stockholm!

Är du en ansvarstagande och driven person som vill vara med och utveckla Loomis ekonomiavdelning? Bra! Vi söker nu för Loomis Sveriges räkning en ekonom som tillsammans i en grupp om tre kollegor kommer arbeta brett med ekonomi och redovisningsarbete.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Loomis kommer du få arbeta i ett dynamiskt och roligt företag med internationell närvaro. Du kommer att ha ett eget ansvar över ditt arbete och förväntas arbeta både högt och lågt.

Hos Loomis kommer du få arbeta i ett auktoriserat säkerhetsbolag med en spännande verksamhet och med internationell prägel. Du kommer som ekonom ha en nära relation direkt med personer ur verksamheten, utan filter.

Loomis erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spänning utmaningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  •  Anläggningsregister
  • Lagerredovisning
  • Samarbete med Front Office (Kundtjänst)
  • Vara ett stöd till verksamheten
  • Bokslutsarbete /Avstämningar
  • Löpande redovisning
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Kravhantering/samarbete med Intrum
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonom kommer du att ha en nära kontakt med verksamheten och vara tillgänglig vid frågor från olika delar av organisationen. Loomis jobbar varje dag med att effektivisera och automatisera deras processer så det är viktigt att du trivs med det arbetssättet. Du rapporterar du till Redovisningschef och sitter på Loomis kontor i Rotebro, 50 meter från pendeltågsstationen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en högskolebakgrund eller yrkesutbildning inom ekonomi/redovisning och minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat med kundreskontra & leverantörsreskontra samt redovisning. Har du tidigare arbetat i ett större tjänstebolag med stora transaktionsvolymer, inom logistik eller distribution ser vi det som meriterade. 

Det är en fördel om du har arbetat i internationella bolag tidigare med tydliga deadlines och mål. Du är trygg i att använda Excel och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen som redovisningsekonom är det viktigt att du är van att ta eget ansvar och är mån om bolagets bästa. Du kan agera på eget initiativ och kan prioritera dina arbetsinsatser när det behövs. Du föredrar och trivs bäst i företag med högt tempo, där man gärna fokuserar och arbetar bort arbetspucklar för att få en behagligare period efteråt. Loomis präglas av en internationell arbetsmiljö, vilket gör att du behöver trivas i ett företag med högt i tak och snabba puckar. Du tycker om att lösa problem och gör det helst i samverkan med dina kollegor. Vi värderar din personlighet högt och vi ser att du, precis som oss, är social och kan bidra till ett gott arbetsklimat.


Eftersom Loomis är en säkerhetsorganisation, ställer vi höga krav kring att du som individ inte ska ha någon koppling till ekonomiska oegentligheter innan du blir anställd hos oss.

Loomis

Loomis

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Vi är ca 1000 medarbetare och finns på 12 orter runt om i landet. Loomis är en arbetsplats som eftersträvar mångfald. Koncernen Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och ca 400 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på omkring 17 miljarder SEK och drygt 20 000 medarbetare i över 20 länder.

Uppdragsgivare Loomis
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-14
Ida Nordin
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Staffans väg 2