TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent sökes till företag i Växjö

Vill du arbeta med ekonomi och fakturering? Vi söker nu dig som är ekonomiassistent till ett teknikkonsultföretag i Växjö!

Lockas du av att jobba i en omväxlande roll med projektadministration och ekonomi? Här får du som konsult hos ett teknikkonsultföretag i Växjö utvecklas i rollen som ekonomiassistent med fokus på fakturering och projektadministration.

Vi förstår att du är nyfiken på att höra mer om vilket företaget det gäller och givetvis får du mer information om detta i en eventuell senare dialog.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent arbetar du i huvudsak med fakturering mot företagets underkonsulter. Det innebär att du:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 100% där du blir anställd av TNG och jobbar hos ett företag i Växjö. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i ca 6 månader med god möjlighet till förlängning. 

Din arbetsplats är företagets kontor i Växjö, där du sitter tillsammans med flera personer från ekonomiavdelningen. 

Det finns möjlighet att jobba hemifrån efter en upplärningsperiod som är på plats. Från mitten av juli till mitten av augusti håller ekonomiavdelningen sommarledigt. 

Våra förväntningar

Till det här uppdraget söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb