TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Älvstranden i Göteborg

Vill du utveckla dina kunskaper inom ekonomi? Nu söker Älvstranden Utveckling en ekonomiassistent till deras kontor på Lindholmen!

Vill du vara med i Nordens största utvecklingsprojekt och samtidigt få njuta av en trevlig arbetsmiljö på Lindholmen? Du kommer bli en viktig del utav ett härligt gäng och bidra med dina kunskaper inom ekonomi. Är det dig vi söker? Sök jobbet redan idag!

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i början av maj 2022 och beräknas fortlöpa i minst sex månader. Perfekt för dig som är ute efter en ny utmaning och vill växa i din roll som ekonomiassistent.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en roll på Älvstranden Utvecklings ekonomiavdelning där du blir en viktig tillgång i arbetet och ett stöd för kollegor i organisationen. Du får även möjlighet att lära dig mer kring hållbar stadsutveckling och fastighetsutveckling. 

Vidare får du jobba i ett värdestyrt bolag som värnar om hållbarhet. Älvstranden Utveckling AB i Göteborg är ett kommunalt bolag som jobbar med vision Älvstaden med målet att främja och skapa en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven tillsammans med näringsliv och förvaltningar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du sitter i fina kontorslokaler på Lindholmen med nära till vatten och kollektivtrafik. Dina arbetstider är kontorstider med möjlighet till flex. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till årsskiftet och tilltänkt startdatum är i början av maj.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och du har din alldeles egna konsultchef som finns där för att besvara frågor och funderingar. Du omfattas även av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som är trygg i rollen som ekonomiassistent och har jobbat självständigt med det i några år. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och är duktig på Excel. Har du arbetat i Agresso, Proceedo eller LEB är det meriterande men inget krav. Svenska i tal och skrift är ett krav. 

Du kommer att ha många kontaktytor och vi tror att du har lätt för att samarbeta med andra, är prestigelös samt skapar och bibehåller relationer. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara noggrann, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att lära dig nya system. 

Alla lediga jobb