TNG
Ekonomiassistent till Älvstranden i Göteborg

Ekonomiassistent till Älvstranden i Göteborg

Är du en självgående ekonomiassistent inom leverantörsreskontran? Nu söker vi dig till Älvstranden Utveckling i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Flextid Flextid
Joacim Karlsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Är du en självgående ekonomiassistent inom leverantörsreskontran? Nu söker vi dig till Älvstranden Utveckling i Göteborg!

Söker du ett jobb där du får en viktig roll i ekonomiarbetet och samtidigt får arbeta i en miljö som värnar om samarbete? Då är det dig vi söker till Älvstranden Utveckling AB i Göteborg. De söker nu en ekonomiassistent som ska jobba med leverantörsreskontran på deras ekonomiavdelning. Här får du en chans att bidra med din noggrannhet, driv och erfarenheter inom ekonomi. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll på Älvstranden Utvecklings ekonomiavdelning där du blir en viktig tillgång i arbetet med leverantörsreskontra och leverantörsfakturor. Du blir ett stöd för kollegor i organisationen gällande fakturafrågor och får på så vis en roll med många kontaktytor. 

Vidare så får du jobba i ett värdestyrt bolag som värnar om hållbarhet. Älvstranden Utveckling AB i Göteborg är ett kommunalt bolag som jobbar med Vision Älvstaden med målet att främja och skapa en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven tillsammans med näringsliv och förvaltningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Tillse att ankomna fakturor i Palette skickas ut i flödet för godkännande och attest.
  • Betala leverantörsfakturor och hantera betalningspåminnelser.
  • Stämma av leverantörsreskontran vid bokslut samt periodisera kostnader.
  • Agera stödfunktion för organisationen vid frågor om hantering av fakturor i Palette.
  • Hjälp till och stötta vid registerunderhåll.

På ekonomiavdelningen kan även övrigt förekommande arbetsuppgifter tillkomma.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din kommande roll så kommer du jobba på ekonomiavdelningen där 13 personer jobbar med controlling och redovisning. Du sitter i fina kontorslokaler på Lindholmen med nära till vatten och kollektivtrafik. Dina arbetstider är kontorstider med möjlighet till flex. Tjänsten är konsultuppdrag som sträcker sig fram till årsskiftet och tilltänkt startdatum är i slutet av mars eller i början av april.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som är trygg i arbetet med leverantörsreskontra och har jobbat självständigt med det i några år. Då du kommer få ett stort ansvar i arbete med leverantörsreskontra så ser vi att du som person är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete. I din roll kommer du också agera stöd i olika fakturafrågor i Palette så därför ser vi också att du har en god social förmåga och uppskattar samarbete.

För att lyckas i rollen så är du van och snabblärd när det kommer till att jobba i olika ekonomisystem. Just nu pågår arbetet med att byta till systemet Agresso och vi ser gärna att du har jobbat i det systemet tidigare och vill bidra i arbetet med effektivisering av systemanvändningen inom ekonomiavdelningen. Du har tidigare erfarenhet av Palette och har goda kunskaper i Officepaketet.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Joacim Karlsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Räkna ut avståndet till jobbet

Lindholmsallén, Göteborg