TNG
Ekonomiassistent till Bengt  Dahlgren i Mölndal

Ekonomiassistent till Bengt Dahlgren i Mölndal

Är du ekonomiassistent och vill arbeta med fakturering och redovisning? Sök en spännande roll hos oss på Bengt Dahlgren!

Arbetsgivare Bengt Dahlgren Brand & Risk AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Flextid Flextid
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Martin Andersson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du ekonomiassistent och vill arbeta med fakturering och redovisning? Sök en spännande roll hos oss på Bengt Dahlgren!

Vi söker en ekonomiassistent till vår Brand & Risk verksamhet i Mölndal. Här får du i första hand arbeta med vår kundreskontra och redovisning av projekt. Vill du i din roll också ha flera kontaktytor, bidra med administrativa uppgifter och statistik i vår organisation? Då är detta jobbet för dig!

Vi erbjuder en betydelsefull roll där du agerar som ett stöd och bollplank i ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter till uppdragsansvariga och chefer i linjen. Tjänsten ska tillsättas snarast så skicka in ansökan redan idag. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För oss är det viktigt att du, oavsett vem du är, känner dig välkommen hos oss, därför värnar vi om jämställdhet och mångfald. Med fokus på hållbarhet – både socialt, ekonomiskt och ekologist vågar vi nästan lova att vi är branschens mest hållbara företag.

Vi erbjuder också:

  • Vi tar hand om våra medarbetare och erbjuder kollektivavtal
  • Vi sätter av pengar till din pension och ger dig en god hälsa genom vårt friskvårdsbidrag
  • Sveriges bästa arbetsgivare 2018 alla kategorier i Universums årliga mätning
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar främst:

  • Fakturering - främst kundfakturering av tjänsteuppdrag
  • Ansvara för kundavtal och ramavtal samt våra kundregister
  • Skapa och uppdatera prislistor i affärssystemet

Dessutom ingår följande uppgifter men i mer begränsad omfattning:

  • Uppföljning och analys av projekt, kunder och resultatkonton
  • Bokföring och om konteringar
  • Avstämning av projektrelaterade balanskonton
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I Mölndal som blir huvudplaceringsort för tjänsten, sitter vi i moderna ljusa lokaler vid Krokslätts Fabriker. På kontoret i Mölndal blir du kollega med ca 200 medarbetare inom samtliga av våra verksamhetsområden, Installation, Energi & Miljö, Bygg & Fastighet och Brand & Risk. Dina närmaste kollegor blir ekonomiavdelningen på Bengt Dahlgren Brand & Risk med idag 4 st. ekonomer.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med liknande uppgifter, gärna att du har arbetat med fakturering eller projektredovisning tidigare och då i ett tjänsteföretag. Du har också troligen en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har goda kunskaper i Excel och har du även erfarenhet av affärssystemet Maconomy är det mycket meriterande.

Som person är du utåtriktad, kommunikativ och pedagogiskt lagd. Du har god förmåga att förklara ekonomiska samband för icke-ekonomer och trivs att arbeta i en bred roll med många kontaktytor samt har lätt för att skapa ett förtroende för dig i verksamheten. Vi ser även att du är trygg i dig själv och vågar ifrågasätta när så behövs. I ditt arbete är du såväl analytisk som noggrann samt självgående och ansvarstagande, trivs du att arbeta i en prestigelös och teamorienterad miljö är du den vi söker.

Bengt Dahlgren Brand & Risk AB

Bengt Dahlgren Brand & Risk AB

Bengt Dahlgren Brand & Risk AB är ett av Sveriges största konsultföretag inom brand, risk och sprinkler. Idag arbetar ca 110 medarbetare i bolaget. Bolaget ingår i koncernen Bengt Dahlgren AB med ca 550 medarbetare och finns på 13 orter från Malmö i Söder till Skellefteå i norr.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi de 4 senaste åren blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare bland teknikkonsulter och nu även blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare 2018 alla kategorier i Universums årliga mätning.

Arbetsgivare Bengt Dahlgren Brand & Risk AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Martin Andersson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Krokslätts Fabriker 52