TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till bolag i Kungsbacka

Letar du efter ett deltidsjobb inom ekonomi? Vi söker en driven ekonomiassistent till ett företag i Kungsbacka!

Är du en noggrann och engagerad ekonomiassistent som brinner för siffror och ekonomi? Har du tidigare erfarenhet inom området och är redo för ett spännande uppdrag på deltid hos ett välkänt företag i Kungsbacka? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Företaget är verksamt inom detaljhandeln, vi berättar gärna mer i personlig kontakt. Vill du höra mer skicka gärna in din ansökan så kontaktar vi dig! Detta är ett uppdrag på minst 3 månader med start omgående.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet från reskontra och har jobbat med löpande bokföring. Du klarar att hantera deadlines och du är noggrann, strukturerad och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är självgående, ansvarstagande och trivs med att arbeta i team men också självständigt.

Meriterande om du tidigare har arbetat med Dynamics 365 Business Central, men erfarenhet från liknande system som Visma eller Fortnox är också välkommet

Alla lediga jobb