TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsansvarig ekonomiassistent, Stockholm

Vi söker en redovisningsansvarig ekonomiassistent, med fokus på leverantörsreskontra, till ett mindre bolag i Stockholm. Sök här!

Är du intresserad av att jobba som redovisningsansvarig ekonomiassistent och har möjlighet att starta omgående? Har du erfarenhet inom leverantörsreskontra? Till ett stort företag i Stockholm söker vi nu en ekonomiassistent som gillar att ta eget ansvar och driva processer och rutiner framåt. Söker du efter en utvecklande roll på ett trevligt, internationellt bolag där du får utveckla dina kunskaper inom ekonomi? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassistent erbjuder vi dig en spännande tjänst på ett internationellt företag med kontor i Solna. Du kommer att få möjlighet att axla eget ansvar över processer och rutiner och samtidigt jobba tätt med CFO. 

Det är ett expansivt bolag med stora ambitioner, där du med dina kontaktytor och strukturer inom redovisning är central för verksamheten. Detta är ett långsiktigt behov hos vår kund, eftersom en kollega i gruppen ska sluta under våren. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid (37,5-vecka) och du arbetar kontorstider, med möjlighet till viss flexibilitet. Under rådande omständigheter blir det såklart mycket jobb på hemmakontoret, men det finns det även möjlighet till efter restriktionerna. Du förväntas starta så snart som möjligt. 

Du kommer att jobba i Navision. 

VEM ÄR DU?

För tjänsten rom ekonomiassistent söker vi dig som:

Alla lediga jobb