TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Byggmax AB!

Vill du jobba som ekonomiassistent hos Byggmax AB i Stockholm?

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent på Byggmax på deras huvudkontor i Solna. Är du kommunikativ och har ett sinne för siffror? Är du i början av din yrkeskarriär och tidigare studerat ekonomi? Då är det dig vi söker!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Byggmax har kul på jobbet och alla medarbetare är en viktig del i deras gemensamma utveckling av avdelningen. De sätter stort värde i att samarbeta och lösa vardagliga utmaningar tillsammans. Här får du arbeta i en ung och prestigelös organisation där du får möjlighet att få erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning.

Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten utgår från Byggmax huvudkontor i Solna, där tjänsten är heltid och du arbetar 40 timmar i veckan. Det finns även möjlighet att arbeta remote två dagar under veckan. Uppdraget är en direktrekrytering hos Byggmax och tjänsten startar när rätt person kan vara på plats men gärna så snart som möjligt.

Våra förväntningar

För uppdraget som ekonomiassistent söker vi dig som är i början av din karriär. Du har en relevant utbildning inom ekonomi och har ett stort intresse för siffror.

Som person är du självgående då rollen innebär att du behöver ta ansvar för både dina egna och gemensamma uppgifter. Du har en prestigelöshet och ser positivt på att stötta upp där det behövs. Du gillar att hålla ordning och reda samt att du har god kommunikationsförmåga.

Alla lediga jobb