TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Byggmax!

Vill du jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra hos Byggmax AB?

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent i en varierande roll inom leverantörsreskontra hos Byggmax i Stockholm. Har du kunskaper inom ekonomi och är van att arbeta självständigt? Då är det dig vi söker!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Byggmax har kul på jobbet och alla medarbetare är en viktig del i deras gemensamma utveckling av avdelningen. De sätter stort värde i att samarbeta och lösa vardagliga utmaningar tillsammans.

Kompetensbreddning inom avdelningen gynnar den egna utvecklingen genom möjlighet till olika typer av arbetsuppgifter inom området för ekonomi.

Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten utgår från Byggmax huvudkontor i Solna, där tjänsten är heltid och du arbetar 40 timmar i veckan. Det finns även möjlighet att arbeta remote två dagar under veckan. Uppdraget är en direktrekrytering hos Byggmax och tjänsten startar när rätt person kan vara på plats men gärna så snart som möjligt.

Våra förväntningar

För uppdraget som ekonomiassistent söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom ekonomi där du har arbetat med leverantörsreskontra tidigare. Har du erfarenhet av att arbeta i IFS ekonomisystem är det meriterande men inget krav.

Som person är du självgående då rollen innebär att du behöver ta ansvar för både dina egna och gemensamma uppgifter. Du har en prestigelöshet och ser positivt på att stötta upp där det behövs. Du gillar att hålla ordning och reda samt att du har god kommunikationsförmåga.

Alla lediga jobb