TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Helpdesk inom ekonomi

Vill du jobba med ekonomi och bredda dina kunskaper? Vi söker två ekonomiassistenter till vår kund i Stockholm. Läs mer här!

Vill du jobba med ekonomi och få bred kompetens inom hela ekonomiområdet? Vi söker två personer till vår kunds helpdesk inom ekonomi med start omgående. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba i en stor organisation och supportera den interna verksamheten, kunder och leverantörer inom ekonomi. Du blir en del av ett team på sju personer som ständigt jobbar med att förbättra arbetssätt och processer. Du kommer ha många kontaktytor i rollen och ni jobbar ständigt med kompetensöverföring inom teamet, men även mellan övriga grupper på avdelningen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent inom helpdesk kommer du att besvara inkommande samtal och ärenden rörande ekonomi, utlägg och inköp. Du kommer supportera den interna verksamheten, kunder och leverantörer med ekonomifrågor.  

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta omgående och pågå 6 månader med möjlighet till förläning. Vår kund sitter i fina lokaler i Stadshagen med goda kommunikationsförbindelser. 

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en akademisk examen i ekonomi samt arbetslivserfarenhet från en större organisation. Eftersom Helpdesk är första kontakten för våra interna och externa kunder är det viktigt att du ser värdet i att vara serviceinriktad. Du är kommunikativ och är trygg i att uttrycka dig både i tal som skrift.

Att bidra till teamet och dess framgång ser du som en självklarhet. Arbetstelefonen är ditt främsta verktyg, så för att trivas i rollen behöver du känna att dialoger med kunder och dina kollegor ger energi. Vidare är det viktigt att du är lösningsfokuserad och flexibel i ditt arbetssätt. Helpdesk arbetar i samtliga ekonomisystem vilket kräver att du har systemvana.

Alla lediga jobb