TNG
Ekonomiassistent till kommande uppdrag i Malmö

Ekonomiassistent till kommande uppdrag i Malmö

Ekonomiassistent till kommande uppdrag i Malmö

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-15
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Anna Nydahl
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Ekonomiassistent till kommande uppdrag i Malmö

Söker du ett extraarbete och kan starta omgående? Vi söker dig som vill arbeta som ekonomiassistent cirka 2 dagar i veckan för ett kortare uppdrag på några månader. Kanske är du i slutet av dina studier och har sedan tidigare erfarenhet av en liknande roll.

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och administration. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att stötta kundens ekonomiavdelning med ekonomisk administration. Det kan exempelvis innebära:

 • Löpande bokföring med månads- delårs- och årsbokslut, t ex reserveringar och kontoavstämningar
 • Kund- eller leverantörsreskontra med tillhörande kund- eller leverantörskontakt
 • Följa upp och hantera inkommande påminnelser/inkasso
 • Statistik och rapportering av nyckeltal
 • Matchning av systemkostnader
 • Löneadministration
SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

 

OM DIG

OM DIG

För att lyckas som ekonomiassistent behöver du: 

 • Ha arbetat med någon typ av ekonomiadministration
 • Erfarenhet av leverantörsreskontra
 • Erfarenhet av Visma
 • Ha vana av MS Excel och vara en snabb datoranvändare.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
 • Vara noggrann och ha struktur för dina arbetsuppgifter, då det är viktigt att siffror, fakturering och ekonomiska rapporter blir korrekta.
 • Det även viktigt att du har god serviceförmåga då du kommer att ha flera kontaktytor, såväl internt som externt hos vår kund.
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

TNG Group AB
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-15
Anna Nydahl
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Räkna ut avståndet till jobbet

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö