TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till kund centralt i Stockholm

För uppdrag på deltid (80%) hos kund söker vi en ekonomiassistent. Sök redan idag!

Vi söker dig som vill utvecklas som ekonomiassistent på en liten och trevlig ekonomiavdelning centralt i Stockholm. Du får jobba brett med både kund- och leverantörsreskontra och du får möjligheten att bygga på din praktiska erfarenhet. Konsultuppdraget som ekonomiassistent startar i mitten på september och pågår till en början 6-9 månader med möjlighet till överrekrytering.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb som ekonomiassistent i vårt team. Vår kund är ett dotterbolag med drygt 20 anställda och är en del av en global koncern. Kunden erbjuder finansiella tjänster i form av betalsystem. Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund har ett mycket trevligt kontor på Kungsgatan centralt i Stockholm. Teamet du kommer att ingå i består av en ekonomichef, en redovisningsansvarig och en ekonomiassistent. I rollen kommer du att avlasta kollegorna med olika arbetsuppgifter och vara med och utveckla vårt arbetssätt i smått och stort. Uppdraget startar så snart som möjligt, gärna i mitten på september.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill jobba deltid, runt 80%. För det här uppdraget ser vi gärna att du har jobbat på en ekonomiavdelning sedan tidigare så att du lärt dig kontera, boka en faktura m.m. och är bekant med det praktiska arbetet inom reskontra. Du behöver ha någon eller några terminers teoretisk kunskap inom ekonomi från akademisk eller yrkesinriktad utbildning för att matcha våra önskemål. Svenska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i jobbet behöver du vara noggrann, ansvarstagande och resultatinriktad. Det hänger ihop med att du snabbt får möjligheten att jobba självständigt med stöd från kollegorna i teamet. Vi jobbar ofta mot deadlines och då gäller det att hålla fokus på att komma i mål med den uppgiften. För att passa in i rollen och i teamet ser vi också att du är prestigelös eftersom det är en liten grupp och arbetsuppgifterna kan komma att variera.

Alla lediga jobb