TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till kund i centrala Stockholm!

Noggrann ekonomiassistent som tycker om kundservice och vill jobba med leverantörsreskontra till vår kund i Stockholm city!

Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund för hjälpa teamet på leverantörsreskontra. Har du intresse av ekonomi och jobbat med leverantörsreskontra tidigare? Är du en social person som inte är rädd att lyfta på luren? Då kan du vara den vi söker!

Ditt anställningserbjudande

Reskontragruppen, där du kommer jobba, består av 4 personer. Du kommer få en bra introduktion till arbetsuppgifterna och regelbundna uppföljningar med närmsta chefen. Du kommer sitta i fina lokaler centralt i Stockholm city. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Värt att veta

Arbetstiderna är 08.00-16.30 med 45 minuters lunch. Uppdraget är ett konsultuppdrag med start v.29 och sträcker sig till 28/2.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en noggrann lagspelare, men som inte duckar för eget ansvar. Du har ett öga för detaljer, är snabblärd och utrustad med tålamod. Din tidigare erfarenhet som ekonomiassistent gör att du har ett helhetstänk och vana av olika system. Du arbetar strukturerat och analytiskt och är en person med stor servicekänsla. Du har tidigare arbetat i systemet Palette & IFS då detta är ett krav. 

Alla lediga jobb