TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till kund i centrala Stockholm!

Snabblärd ekonomiassistent inom leverantörsreskontra som tycker om att jobba med större flöden till vår kund i Stockholm!

Nu letar vi, för kunds räkning, efter en framåt och positiv ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra med större flöden. Är du en person som snabbt sätter dig in i nya arbetsuppgifter och gillar att utvecklas och få lära dig nya saker? Då kan du vara den vi letar efter! Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Reskontragruppen, där du kommer jobba, består av 4 personer. Du kommer få en bra introduktion till arbetsuppgifterna och regelbundna uppföljningar med närmsta chefen.

Du kommer arbeta på vår kunds huvudkontor i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm, i fantastiska lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Värt att veta

Tjänsten utgår från vår kunds huvudkontor och är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig fram t.o.m. 31/8 2023, med goda möjligheter till förlängning. För dig som önskar finns även möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar/vecka. Arbetstiderna är 08.00-16.30 med 45 minuters lunch.

Tjänsten ska tillsättas omgående.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en noggrann lagspelare, men som inte duckar för eget ansvar. Du har ett öga för detaljer, är snabblärd och utrustad med tålamod. Din tidigare erfarenhet som ekonomiassistent gör att du har ett helhetstänk och vana av olika system. Du arbetar strukturerat och analytiskt och är en person med stor servicekänsla!

Det är meriterande om du har erfarenhet av kundreskontra och erfarenhet av arbete i Rillion/IFS.

Alla lediga jobb