TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till kund i Göteborg

Vill du starta ett spännande uppdrag omgående som ekonomiassistent hos vår internationella kund i Göteborg? Sök nu!

Vår kund inom läkemedelsindustrin söker dig som har erfarenhet i rollen som ekonomiassistent och har möjlighet att starta omgående alternativt efter semestern. Vill du även få möjligheten att jobba på distans? Då är detta uppdraget för dig.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående eller så snart som möjligt och beräknas fortlöpa sex månader för att sedan resultera i en anställning hos kund. Perfekt för dig som är ute efter en ny utmaning och vill utvecklas i rollen som ekonomiassistent hos ett expansivt internationellt bolag.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en roll med mycket frihet under ansvar, det finns möjlighet att arbeta hemifrån och självständigt. Du kommer att tillhöra en ekonomiavdelning där du blir en viktig tillgång i arbetet och ett stöd för kollegor i Norden. En position där du kommer få möjlighet att bidra med din erfarenhet och utvecklas inom en internationell organisation. 

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående eller så snart som möjligt och beräknas fortlöpa sex månader för att sedan resultera i en anställning hos kund. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån och självständigt. Du kommer att ha kollegor i Göteborg och på kontor i Norden. 

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och du har din alldeles egna konsultchef som finns där för att besvara frågor och funderingar. Du omfattas även av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som är trygg i dina kunskaper kring redovisning, skatter och moms. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och har en förmåga att analytiskt granska uppgifter. Att kunna kommunicera obehindrat både på engelska och svenska är ett krav för rollen. 

Du kommer att ha många kontaktytor och vi tror att du har lätt för att strukturera upp din arbetsdag samt ta kontakt med kollegor inom organisationen. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara noggrann, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att lära dig nya system. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb