TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till kund i Södertälje

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som ekonomiassistent till vår kund i Södertälje!

Har du tidigare erfarenheter av att jobba som ekonomiassistent? Nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Södertälje!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att dagligen stötta vår kunds ekonomiavdelningar med ekonomisk administration. Det kan exempelvis innebära:

Värt att veta

Tjänsten utgår från vår kundskontor i Södertälje, där tjänsten är heltid och du arbetar 40 timmar i veckan. Du kommer att vara konsult hos TNG. Tjänsten startar 2023-11-01. 

Våra förväntningar

För att lyckas som ekonomiassistent och bemanningskonsult behöver du ha arbetat med någon typ av ekonomiadministration tidigare. Du behöver ha erfarenhet av leverantörsreskontra & kundreskontra. Du behöver ha vana av MS Excel och vara en snabb datoranvändare. Vidare är du noggrann och har struktur för dina arbetsuppgifter, då det är viktigt att siffror, fakturering och ekonomiska rapporter blir korrekta. Det även viktigt att du har god serviceförmåga då du kommer att ha flera kontaktytor, såväl internt som externt hos vår kund.

Alla lediga jobb