TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren ekonomiassistent sökes!

Ekonomiassistent till IT Bolag i Stockholm!

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och kundreskontra till kund i Stockholm. Har du erfarenhet av excel, inkasso och är noggrann samt strukturerad? Då är denna tjänst något för dig! Välkommen med din ansökan redan idag.

Ditt anställningserbjudande

Vår kund har kul på jobbet och alla medarbetare är en viktig del i deras gemensamma utveckling av avdelningen. Påverkansmöjligheten här är stor och de sätter stort värde i att samarbeta och lösa vardagliga utmaningar tillsammans.

Kompetensbreddning inom avdelningen gynnar den egna utvecklingen genom möjlighet till olika typer av arbetsuppgifter och uppdrag inom området för ekonomi.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 8 månader med start omgående. Placering är i Kista och arbetstiderna är måndag-fredag kl. 8-17. Företaget tillämpar en en hybridmodell där de varvar hemarbete med arbete på kontoret.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen har du gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi samt ett par års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter som ekonomiassistent. Du har vana att arbeta med periodiseringar och kontering av fakturor. Det är ett plus om du har erfarenhet av bokslutsarbete, representation och momsfrågor.

Vidare behöver du ha goda kunskaper i Officepaketet generellt och framför allt Excel, där pivottabell och vlockup kunskaper krävs.

Meriterande systemkunskaper: Navision och/eller SAP samt Palette.

Som person är du strukturerad, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.Alla lediga jobb