TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till kund på Södermalm, Stockholm

Vår kund söker en engagerad och extrovert ekonomiassistent inom leverantörsreskontra med placering på Södermalm i Stockholm

Vi letar efter dig som är en dedikerad ekonomiassistent och som är säker inom alla arbetsområden inom leverantörsreskontra. Du blir en del av ett familjärt bolag där man värnar om sin kultur och där alla hjälps åt.

Är du en person som trivs i en miljö där samarbete och laganda är nyckeln till framgång? Är du även noggrann, serviceinriktad och har en inställning som präglas av problemlösning?

Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som ekonomiassistent kommer du få en viktig roll som innebär att bland annat ansvar för att hantera leverantörsreskontran samt vara delaktig i månads och årsbokslut. Vår kund har bland annat engagemang som ledord! Här på Södermalm i Stockholm möts du av en varm gemenskap och engagemang som ger liv åt arbetsplatsen. Företaget präglas av entreprenörskap och en stark affärsanda, samtidigt som vi skapar en familjär atmosfär.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader. Rollen är på heltid med möjlighet till flexibilitet. För att trivas hos vår kund behöver du ha inställningen att du vill arbeta på kontoret och tillsammans med kollegorna. Vår kund sitter i ljusa fina lokaler på Södermalm i Stockholm.

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i rollen som ekonomiassistent hos vår kund är det sannolikt att du har en grundläggande ekonomiutbildning, men framför allt krävs erfarenhet från liknande roller och att du är trygg med arbetsuppgifterna.

Som person är det viktigt att vara noggrann, engagerad och ha god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och prestigelös samt stolt över din förmåga att hitta lösningar snarare än att fokusera på problem. Arbetet kräver användning av systemen Navision och Exflow, så tidigare erfarenhet av dessa är meriterande. Dessutom är goda kunskaper i Excel viktigt för rollen, såväl som goda kunskaper i svenska och engelska.

Alla lediga jobb