TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Kvalitetsbygg!

Vill du utveckla dina kunskaper inom ekonomi? Nu söker Kvalitetsbygg en ekonomiassistent till Hägersten. Ansök redan idag!

Har du tidigare erfarenhet av kund och leverantörsreskontra? Har du tidigare arbetat som ekonomiassistent och har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi? Då är det dig vi söker!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till överrekrytering till kund om det fungerar bra mellan alla parter. Kontoret är belagt i Hägersten men det finns möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan. 

Våra förväntningar

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och har behärskat kundreskontra. Du har gärna utbildning inom ekonomi på gymnasial eller eftergymnasial nivå. Du är van vid att arbeta självständigt och trivs i en snabbföränderlig miljö.

Alla lediga jobb