TNG
Ekonomiassistent till Läkartidningen i Stockholm

Ekonomiassistent till Läkartidningen i Stockholm

Gillar du att arbeta med ekonomi och vill arbeta deltid? Läs mer här!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-23
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helena Björk
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Gillar du att arbeta med ekonomi och vill arbeta deltid? Läs mer här!

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har god förståelse för ekonomi? Är du nyutbildad inom ekonomi och har den teoretiska kunskapen? Vi söker nu en ekonomiassistent till Läkartidningen i Stockholm. Tjänsten är på deltid 40% med så snart som möjligt. Låter detta intressant så ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Läkartidningen ges ut av Läkartidningen Förlag AB, som är ett av Sveriges läkarförbund helägt dotterbolag. Läkartidningen Förlag anordnar även event och ger ut böcker.

Som ekonomiassistent hos Läkartidningen välkomnas du till en trevlig arbetsplats i centrala Stockholm där du kommer att arbeta med både kund- och leverantörsreskontra. Här får du en roll som både har de klassiska delarna av reskontraarbete, samtidigt som du kommer ges möjlighet att se över och påverka de delar i processer och rutiner som kan optimeras och effektiviseras.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Läkartidningen har fyra faktureringsben dessa innefattar prenumerationer, annonsering, böcker och seminarier/kurser. Totalt är det cirka 250 fakturor som faktureras varje månad via Visma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat:

  • In/utbetalningar
  • Fakturering
  • Kontering
  • Påminnelsehantering
  • Inkassoärenden
  • Avstämningar
  • Periodiseringar, i viss mån
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Läkartidningen sitter i fina lokaler på Östermalm och du arbetar kontorstider 2 dagar per vecka (16 timmar/vecka) med möjlighet till viss flextid och arbete på distans. Uppdraget startar omgående och är tänkt att löpa på under en sjukskrivning.

Som konsult via TNG arbetar du hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att du smidigt ska komma in i rollen söker vi dig som har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är strukturerad och ansvarstagande samt har erfarenhet av liknande arbete och gärna att du har arbetat i Visma Control och Medius. Du är en problemlösare, har ett öppet sinnelag och är flexibel. Vi ser också att du har grundläggande ekonomiutbildning eller likvärdigt. Du är engagerad och bra på att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-23
Helena Björk
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna