TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till längre uppdrag i Linköping

Vill du jobba med fakturering och ekonomi på ett teknikkonsultföretag? Vi söker en ekonomiassistent till ett företag i Linköping!

Drivs du av att arbeta i en varierande roll inom ekonomi och projektadministration? Som ekonomiassistent hos ett teknikkonsultföretag i Linköping får du möjlighet till ett längre uppdrag som konsult inom fakturering och projektadministration.

Vi förstår att du är nyfiken på att höra mer om vilket företaget det gäller och givetvis får du mer information om detta i en eventuell senare dialog.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent arbetar du i huvudsak med fakturering mot företagets underkonsulter. Det innebär att du:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 100% där du blir anställd av TNG och jobbar hos ett företag i Linköping. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i ca 6 månader med god möjlighet till förlängning uppemot 12 månader.

Din arbetsplats är företagets kontor i Linköping, där du sitter tillsammans med fyra andra personer från ekonomiavdelningen. Övriga ekonomiavdelningen finns på olika kontor runt om i Sverige. 

Det finns möjlighet att jobba hemifrån efter en upplärningsperiod som är på plats. Från mitten av juli till mitten av augusti håller ekonomiavdelningen sommarledigt. 

Våra förväntningar

Till det här uppdraget söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb