TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till långt uppdrag i Göteborg

Vill du utveckla dina kunskaper inom ekonomi? Nu har vi flera uppdrag som ekonomiassistent med start till hösten i Göteborg!

Vill du arbeta hos våra kunder i centrala Göteborg? Du kommer bli en viktig del utav ett härligt gäng och bidra med dina kunskaper inom ekonomi. Är det dig vi söker? Sök jobbet redan idag!

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti 2022 och beräknas fortlöpa till våren 2023. Perfekt för dig som är ute efter en ny utmaning och vill växa i din roll som ekonomiassistent.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en roll på en ekonomiavdelning där du blir en viktig tillgång i arbetet och ett stöd för kollegor i organisationen. En position där du kommer få möjlighet att bidra med din erfarenhet men även lära dig av erfarna kollegor. 

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du sitter i fina kontorslokaler centralt i Göteborg, nära till vatten och kollektivtrafik. Dina arbetstider är kontorstider med möjlighet till flex. Tjänsten är konsultuppdrag med start i augusti 2022 och beräknas fortlöpa till våren 2023.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och du har din alldeles egna konsultchef som finns där för att besvara frågor och funderingar. Du omfattas även av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som är trygg i rollen som ekonomiassistent och har jobbat självständigt med det i några år. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och är duktig på Excel. Svenska i tal och skrift är ett krav, god kunskap i engelska är meriterande. 

Du kommer att ha många kontaktytor och vi tror att du har lätt för att samarbeta med andra, är prestigelös samt skapar och bibehåller relationer. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara noggrann, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att lära dig nya system. 

Alla lediga jobb