TNG

Ekonomiassistent till Makita Sverige i Stockholm

Är du i början av din karriär och vill utvecklas i din roll som ekonomiassistent? Sök till Makita Sverige i Stockholm nu!

Uppdragsgivare Makita Oy Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-06
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Är du i början av din karriär och vill utvecklas i din roll som ekonomiassistent? Sök till Makita Sverige i Stockholm nu!

Nu har du som är i början av din karriär som ekonomiassistent inom leverantörs- och kundreskontra chansen att få jobba hos ett familjärt företag som verkar globalt och som står inför en spännande framtid och utveckling. Med driv, engagemang och nyfikenhet kan detta uppdrag bli en viktig hörnsten i din framtida karriär. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos Makita Sverige kommer du att få jobba i ett litet och sammansvetsat team på 3 personer i en internationell verksamhet under minst 12 månaders föräldravikariat. Du kommer att få möjligheten att arbeta brett inom leverantörs - och kundreskontra samt delta i olika projekt. Då Makita Sverige är ett familjärt men ändå internationellt företag kommer du skapa många nya kontaktytor som stärker ditt professionella nätverk. Den föränderliga och dynamiska miljön på Makita Sverige kommer också ge tillfällen till utveckling både på det professionella och personliga planet. 

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer du:

  • Ansvara för alla moment inom leverantörsreskontra
  • Hantera kundreskontra vid behov 
  • Hantera bokningar manuellt såväl som digitalt
  • Delaktig vid månads och årsbokslut samt ansvara för avstämningen av en del balanskonton
  • All övrig administration som kan uppkomma på en ekonomiavdelning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ekonomiavdelningen består idag av 3 personer och är på många sätt navet i organisationen. Många avdelningar och personer vänder sig till ekonomiavdelningen, främst säljorganisationen. Tjänsten är på heltid med 38 h arbetsvecka och förväntad start kommer vara i maj 2019. Kontoret är hemtrevligt och ligger nära pendeltågsstationen Rotebro / Upplands Väsby i Sollentuna. Gratis parkering finns även för den som har egen bil. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet av både leverantörsreskontra, kundreskontra och avstämningar. Du behöver ha goda kunskaper i både svenska och engelska  i tal och skrift eftersom vi är ett internationellt bolag och kommunicerar på båda språken internt. Vi tror att du är systemvan och har grundläggande kunskaper i Excel. 

Det krävs att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt, då du kommer att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. Att du är driven och engagerad till din natur kommer vara positivt för din karriärutveckling hos Makita Sverige. Ett prestigelöst förhållningssätt och en positiv attityd välkomnas varmt som ytterligare bidrag till den redan trevliga och goda stämningen på kontoret.

Makita Oy Sweden

Makita Oy Sweden

Makita Oy ägs av den japanska maskintillverkaren Makita Corporation och bedriver verksamhet i sju länder: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen.

I Sverige öppnade Makitas kontor år 2008. I över ett helt århundrade har Makita Corporation investerat i produktutveckling och kvalitet. Detta har befäst Makitas position som en av världens ledande tillverkare av elverktyg och gjort det möjligt för Makita Oy att växa till en av regionens viktigaste leverantörer av elverktyg.

Idag tillhandahålls våra produkter av hundratals återförsäljare i hela landet. Makitas produkter säljs alltid av auktoriserade återförsäljare.

Uppdragsgivare Makita Oy Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-06
Cilla Lennér
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet


Bergkällavägen 36B


map