TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till multinationellt bolag

Vi söker en ekonomiassistent med erfarenhet inom leverantörsreskontra till ett multinationellt bolag i Stockholm.

Har du erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra eller inköp och söker ny utmaning? Vill du arbeta i en internationell miljö? Då kan det vara dig vi söker till detta konsultuppdrag inom ekonomi. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Ekonomiassistent kommer du tillhöra ett välkänt, multinationellt företag. Du tillhör en grupp som ansvarar för den löpande bokföringen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 4 månader med start omgående.

Du kommer att jobba ute hos vår kund under hela uppdragsperioden men vara anställd som konsult via TNG. Våra konsulter är viktiga för oss och du omfattas givetvis av förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kopplade till leverantörsreskontran: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och kommer pågå under 4 månader. Du kommer att arbeta på vår kunds kontor i Solna. 

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell i denna roll har du en, för denna tjänst relevant utbildning. Detta kan var en högskoleexamen eller KY/YH-utbildning inom ekonomi eller redovisning. Du bör även ha erfarenhet från en roll inom bokföring eller inköp. Då detta är ett konsultuppdrag bör du som person vara flexibel och lösningsorienterad. I rollen kommer du ha kontakt med samarbetspartners och leverantörer, både i Sverige och utomlands, vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga i både text och tal i svenska och engelska.

Du bör också ha god kunskap inom Excel och SAP.

 

Alla lediga jobb