TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Nordic Wellness

Är du en erfaren ekonomiassistent som söker en ny utmaning? Nordic Wellness i Göteborg letar efter dig!

Vi söker en erfaren och engagerad ekonomiassistent som kan hantera bokföring, avstämningar och andra ekonomiska uppgifter. Om du trivs med att arbeta i en fartfylld miljö och vill vara en del av ett spännande företag i stark tillväxt, då kan detta jobbet vara för dig. Skicka in din ansökan redan idag och ta steget mot en spännande karriär hos Nordic Wellness i Göteborg!

Ditt anställningserbjudande

Det här uppdraget är ett konsultuppdrag som pågår i sex månader med möjlighet till förlängning. Vi letar efter någon som kan börja omgående. Nordic Wellness erbjuder personalförmåner för längre konsultuppdrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Din arbetsplats kommer att vara på Nordic Wellness´ huvudkontor, beläget på Backaplan, Hisingen. På ekonomiavdelningen arbetar totalt 20 personer, fördelade mellan redovisning och lön.

Nordic Wellness är en av de ledande friskvårdskedjorna i Sverige med över 300 klubbar från Trelleborg i syd till Luleå i norr. 

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du är gymnasieekonom och har minst 3 års erfarenhet från en ekonomiavdelning/redovisningsbyrå.

Som person är du trevlig och social med tålamod. Du är noggrann och stresstålig. Du har
också lätt att anpassa dig efter nya uppgifter och personer och lägger ingen prestige i vilken arbetsuppgift som behöver utföras. Du uppskattar att jobba i en intensiv miljö på ett spännande företag i tillväxt. Vi arbetar i Visma Business för bokföring och Capego bokslut. Erfarenhet i dessa system är ett plus men är ej en nödvändighet

Alla lediga jobb