TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Nynas i Stockholm

Nu söker vi dig som är en erfaren AP / AR Accountant / ekonomiassistent till Nynas i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Har du tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra? Är du en nyfiken och engagerad person som trivs på en arbetsplats där du får ta mycket ansvar? Är du dessutom flexibel och noggrann? Då är du rätt person för uppdraget som AP / AR Accountant / ekonomiassistent till Nynas i Stockholm.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på cirka 6 månader med stor möjlighet till överrekrytering till kund om det fungerar bra mellan alla parter. Du kommer bli välkomnad av ett härligt team och kommer få upplärning plats. Nynas kontor ligger i Johanneshov, Stockholm. De har flexibla arbetstider och det finns möjlighet att arbeta hemifrån på torsdagar och fredagar.

Våra förväntningar

Vi ser att du som söker har minst ett års tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra, gärna från ett större bolag med stora flöden. Du är van vid att arbeta självständigt och trivs i en snabbföränderlig miljö. Vidare har du god samarbetsförmåga och är bra på att prioritera bland dina uppgifter.  

Det är meriterande om du har erfarenhet av kundreskontra, goda kunskaper i Excel samt i engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb