TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Preem i Stockholm

Gör skillnad på Preem! Bli vår nya konsult inom leverantörsreskontran med fokus på inkasso i Stockholm.

Som konsult inom leverantörsreskontran med inriktning på inkasso hos Preem i Stockholm kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa betalningar. Ta chansen att bli en del av ett dynamiskt ekonomiteam och påverka en framgångsrik verksamhet på toppenfint kontor vid Fridhemsplan.
Det här är ett konsultuppdrag med start omgående till september med möjlighet till förlängning.

Ditt anställningserbjudande

Preems ambition är att bli Skandinaviens största producent av förnybara drivmedel. Hos Preem blir du en del av ett företag med ett omväxlande, lösningsorienterat och positivt arbetsklimat. För Preem är det viktigt att du delar deras värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt de gör.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.

Som konsult inom leverantörsreskontran på Preem kommer du att arbeta i en målinriktad och flexibel miljö. Få möjlighet att utvecklas inom redovisning och inkasso samtidigt som du blir en del av ett team som värdesätter noggrannhet och ihärdighet. Trivsamt arbetsklimat med ett tajt ekonomiteam som hjälps åt och har det roligt på jobbet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter i rollen är följande:

Värt att veta

Denna roll är förlagd vid Fridhemsplan i Stockholms citykärna, och du kommer att ansluta till ett dedikerat och erfaret team på Preem. Med närhet till arbetsplatsen och stadens bekvämligheter blir du en nyckelspelare i vår framgångsrika leverantörsreskontra och inkassoarbete. Här får du inte bara påverka Preems marknadsposition utan också utveckla din egen karriär i en stimulerande och professionell arbetsmiljö. Välkommen till en plats där fakta och framgång möts. Arbetsuppgifterna kräver att du är på plats hos Preem under uppdragstiden.

Våra förväntningar

Vi söker en kandidat som har högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi med gedigen arbetslivserfarenhet av leverantörs- och/eller kundreskontraarbete och med goda kunskaper inom redovisning. Vi vill att du behärskar Officepaketet och framförallt Excel väl. Du får gärna ha ett allmänt intresse för IT och erfarenhet från ERP-system. Vi tror också att du har erfarenhet av inkasso och KFM.

Alla lediga jobb