TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Preem i Stockholm

Vi söker ett antal redovisningsekonomer eller ekonomiassistenter med erfarenhet inom leverantörsreskontra till Preem i Stockholm.

Är du redovisningsekonom eller ekonomiassistent med erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra och redovisning som söker en ny utmaning? Trivs du med att jobba med fakturahantering och avstämningar på stora bolag i en snabbrörlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till detta konsultuppdrag inom leverantörsreskontra. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen kommer du att komma in och stötta i ett centraliseringsarbete av Accounts Payable på Preem. Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för leverantörsreskontra, fakturahantering samt avstämningar och kontroll. Tjänsten är ett konsultuppdrag fram till slutet av september 2019 med start omgående.

Du kommer att jobba ute hos Preem under hela uppdragsperioden men vara anställd som konsult via TNG. Våra konsulter är viktiga för oss och du omfattas givetvis av förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kopplade till leverantörsreskontran och du fokuserar på att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och kommer pågå fram till och med 30 september 2019. Du kommer att arbeta på Preems kontor på Kungsholmen. Då det är ett omgående behov behöver du kunna komma in i jobbet snabbt. 

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell i denna roll har du en relevant utbildning inom ekonomi. Detta kan var en högskoleexamen eller KY/YH-utbildning inom ekonomi eller redovisning. Du bör även ha erfarenheter inom bokföring sedan tidigare.

Då detta är ett konsultuppdrag bör du som person vara flexibel och lösningsorienterad. Du kliver in ett skede där Preem centraliserar fakturahanteringen till Accounts Payable och det är viktigt att du snabbt kan komma in i jobbet och bidra med din kompetens. I rollen har du många kontaktytor och vi ställer krav på god kommunikativ förmåga i både text och tal i svenska och engelska. Du bör också ha god kunskap inom Excel. Har du tidigare jobbat i M3 / Movex eller Maixmo är det en fördel. 

 Är det här uppdraget som klippt och skuret för dig? Skicka in din ansökan nu! 

Alla lediga jobb