TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Previa i Stockholm

Nu söker vi en ekonom / ekonomiassistent till Previa i centrala Stockholm. Vi intervjuar löpande så sök redan idag!

Vill du jobba med support och rapportering inom ekonomi på ett marknadsledande bolag? Kanske är du nyexaminerad inom ekonomi? Då är det dig vi söker!

Som support inom ekonomi kommer du ingå i ett positivt och glatt team som kännetecknas av samarbete. Du kommer att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och Excel samt även ge support till interna såväl som externa kunder. Du ser inte system och Excel som något problem utan tycker om att hitta lösningar, ge support och sätta dig in i olika system. Känner du dig träffad?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Previa är medarbetarnas engagemang och kompetens grunden för framgången. Verksamheten präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet i att skapa ett hållbart arbetsliv. Här erbjuder vi dig en roll med stor variation i arbetsuppgifter och fina möjligheter att utvecklas. Vi välkomnar dig att bli en del av Previas glada och engagerade team inom Ekonomisupport!

Här är samarbete är en framgångsfaktor för att ge förstklassig service både till interna och externa kunder. Som medarbetare på ekonomisupporten på Previa arbetar du utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du kommer tillhöra ett team på ca 25 personer. Alla i teamet har fokus på olika delar och är indelade i mindre grupper där man stöttar varandra. Varje vecka roterar teamet vilket innebär variation i arbetet och att man har stor möjlighet att utvecklas. Tjänsten startar omgående och utgår från huvudkontoret i centrala Stockholm i fräscha lokaler väldigt nära Odenplan med goda kommunikationer.

 

Våra förväntningar

Som person söker vi dig med en relevant utbildning inom ekonomi eller så har du en erfarenhet med dig där du har arbetat inom olika områden såsom ekonomi, kundservice eller administration. Du tycker om att lära dig nya system och har en förståelse kring systemens betydelse samtidigt som du har en stark kunskap inom Excel. Kundreskontra och leverantörresekontra känner du dig trygg med likaväl så enklare bokslut. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Vi söker dig som är en lösnings- och serviceorienterad person som tycker om att förmedla sina ekonomikunskaper via telefon. Du gillar att samarbeta att dela med dig av dina kunskaper inom ekonomi både intern och externt. Vi ser att du har ett intresse av att utvecklas inom Excel och olika system.

Alla lediga jobb