TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Proffsmagasinet i Stockholm

Kickstarta din karriär som ekonomiassistent hos Proffsmagasinet. Här får du möjlighet att växa och utvecklas i en spännande roll.

Som ekonomiassistent på Proffsmagasinet får du arbeta med kund- och leverantörsreskontra på ett framgångsrikt e-handelsföretag. Vi på Proffsmagasinet erbjuder dig en möjlighet att utveckla och tillämpa dina kunskaper inom ekonomi samtidigt som du aktivt bidrar till vår fortsatta framgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Ekonomiavdelningen skapar tillsammans en effektiv hantering av företagets alla in- och utbetalningar, samt fungerar som en kontrollfunktion. Som ekonomiassistent kommer du att bli en viktig del av ekonomiteamet och du får möjlighet att båda bidra och utvecklas. Du kommer att få möjlighet att växa inom ekonomiområdet samt skapa många kontaktytor inom de andra avdelningarna på företaget. Hos Proffsmagasinet får du vara en del av vår fortsatta digitalisering/automatiseringsresa och medverka till processförbättringar på ekonomiavdelningen.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Personalrabatter
Personalrabatter

Dina arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent kommer du ansvara för följande arbetsuppgifter:

Värt att veta

Proffsmagasinet är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, trädgårdsprodukter, el och vvs. Företaget omsätter runt 900 mkr och har ca 80 medarbetare.

Sedan 2018 är Proffsmagasinet ett helägt dotterbolag till Ahlsell och sitter in fina lokaler i Liljeholmen. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam bestående av fyra personer.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig med någon form av utbildning inom ekonomi och minst ett års yrkeserfarenhet från liknande arbete. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och kvalitetsmedveten och ha en grundläggande förståelse för bokföring. Vi tror att du ivrig att lära dig om ekonomi och redovisning och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir klara i rätt tid.

Vidare besitter du goda kunskaper i excel samt talar och skriver flytande svenska. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av handelsvaror och e-handel samt arbetat med betalpartners. Du motiveras av utmaningar och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö. 

Alla lediga jobb