TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Skanska i Stockholm!

Nu söker vi en ekonomiassistent till Skanska som ska arbeta med leverantörsreskontra. Välkommen med din ansökan!

Vill du få chansen att vara en del av ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag? Har du ett starkt intresse för ekonomi och hantering av leverantörsreskontra och vill utvecklas inom området? Nu letar vi efter dig som är noggrann, engagerad och trivs med att arbeta både i projekt och med löpande arbetsuppgifter. Välkommen att söka rollen som ekonomiassistent hos Skanska i Stockholm!

Ditt anställningserbjudande

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Allt vi bygger, bygger vi förkommande generationer. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg, att du trivs på jobbet och har kul med dina kollegor.

Här får du möjlighet att jobba i en större organisation och säkerställa en korrekt legal och intern hantering när det gäller rutiner för leverantörsreskontra. Du blir del av ett glatt och inkluderande team som ständigt jobbar med att förbättra arbetssätt och processer. Ni jobbar med kompetensöverföring inom teamet, men även mellan övriga grupper på avdelningen. Det finns även goda möjligheter att ta initiativ till förbättringar och effektiviseringar av processer och dagliga arbetsmoment.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att:

Värt att veta

Tjänsten, som är på heltid, förväntas starta omgående och sträcker sig över en period på 6 månader, med goda möjligheter till förlängning för rätt kandidat.

Skanska erbjuder en flexibel arbetsmiljö som inkluderar möjligheten att arbeta hemifrån någon eller några dagar i veckan. De har sitt kontor i moderna lokaler i Stadshagen med utmärkta kommunikationsmöjligheter och tillgång till både gym och personalmatsal. Arbetstiderna följer vanliga kontorstider och du har flextid.

Notera att detta är en anställning som konsult hos TNG, där du blir uthyrd till Skanska. Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Vi önskar att du har en bakgrund inom ekonomi, antingen genom en formell ekonomiutbildning, YH-utbildning inom ekonomi eller liknande arbetslivserfarenhet. Om du även har erfarenhet av leverantörsreskontra samt förståelse för e-fakturering/EDI ser vi det som meriterande.

Du bör vara kommunikativ och känna dig bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Att du aktivt bidrar till teamets framgångar är en självklarhet för dig. Dessutom värdesätter vi din nyfikenhet och positiva attityd. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och kreativ i ditt arbete.

Alla lediga jobb