TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Stockholm

Pålitlig och flexibel ekonomiassistent som tycker om att samarbeta med engagerade kollegor till vår kund i Stockholm

Är du en noggrann ekonomiassistent som vill bidra med din kunskap och engagemang inom leverantörsreskontra till vår kund som verkar inom detaljhandeln? Ta chansen att bli ekonomiassistent hos ett välkänt företag med centralt kontor inne i stan.

Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent ansvarar du och kollegorna för avstämning av dryckesfakturor. Du kommer även att fungera som support till företagets butiker i frågor avseende inleveranser och returer/reklamationer samt ha kontakt med leverantörer och deras distributörer.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag under perioden april/maj 2024 till och med februari 2025 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid med arbetstider 08:00-16:30 med möjlighet till både flex och hybridarbete.

Ditt arbete hos oss kommer huvudsakligen att utföras i vår kunds affärssystem IFS och ServiceNow. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med butiker samt leverantörer och distributörer. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som arbetar, eller har arbetat i butik eller detaljhandeln. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och stora flöden samt har vana att arbeta med minst ett elektroniskt fakturahanteringssystem. Har du erfarenhet av ServiceNow och IFS är detta en stor fördel. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och nya affärssystem.

Som person är du trygg i dig själv, flexibel, pålitlig och kan självständigt slutföra uppgifter inom utsatta tidsramar. Vi vill att du har en god kommunikativ förmåga och att du både har lätt för och tycker om att samarbeta. Tjänsten kräver att du är noggrann, analytisk, strukturerad och med en mycket god administrativ förmåga. Du har goda svenskkunskaper i tal och skrift.

Alla lediga jobb