TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Swedish Match i Göteborg

Gillar du siffror och problemlösning? Nu söker Swedish Match efter dig - deras nästa ekonomiassistent till Göteborg!

På ekonomiavdelningen i Göteborg får du möjlighet att arbeta med fakturarelaterade frågor. Uppskattar du att arbeta strukturerat och drivs av att lösa problem? Bra, då är detta en tjänst för dig!

Swedish Match AB är ett globalt bolag med trivsel och engagemang högt upp på agendan. Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken. Vill du bli en del av denna dynamiska organisation? Välkommen in med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

När du som medarbetare kommer till Swedish Match upptäcker du snart att vi verkligen menar allvar med vår vision och våra värderingar passion, ägarskap, innovation och kvalitet. Som en del av Swedish Match förväntas du vara en engagerad, motiverad och högpresterande medspelare. Därför har vi riktigt bra förmåner och erbjuder rättvisa, marknadsmässiga löner.

Ett vinnande lag består av rätt person på rätt position. För att lyckas med det arbetar vi bland annat aktivt med jämställdhet. Hos oss jobbar därför oerhört stolta och professionella medarbetare tillsammans mot samma mål – en värld utan cigaretter. Varmt välkommen till ett vinnande lag!

Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer arbeta på ett centralt beläget kontor i Göteborg med närheten till vatten och kollektivtrafik. Dina arbetstider är kontorstider, 08:00-16:30, flex tillämpas. 

Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med liknande uppgifter och praktiskt förståelse av system. Du har studerat ekonomi på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du goda kunskaper inom Office paketet och framförallt inom Excel. Du behärskar både svenska och engelska, i tal samt skrift.

Som person är du noggrann, kommunikativ och har en tydlig struktur i ditt arbete. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och uppskattar samarbete med interna kunder och kollegor. 

Alla lediga jobb