TNG

Ekonomiassistent till Systembolaget i Stockholm

Systembolaget söker dig som vill arbeta med ekonomi i ett värderingsstyrt företag vid Kungsträdgården i Stockholm

Arbetsgivare Systembolaget
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-15
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Marcuz Källqvist
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Marcuz Källqvist

0707342800

Systembolaget söker dig som vill arbeta med ekonomi i ett värderingsstyrt företag vid Kungsträdgården i Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och har god förståelse för redovisning? Vi söker nu en ekonomiassistent till Systembolaget och avdelningen för leverantörsreskontra. Låter detta intressant så ansök redan idag då vi gör urval löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Systembolaget ska alla känna sig välkomna, oavsett om du är kund eller anställd. Vi lever efter våra värderingar; omtänksam, kunnig och inspirerande.

Du kommer att tillhöra en utvecklingsorienterad och samarbetsorienterad grupp där man gemensamt utvecklar arbetssätt och processer. Gruppen består av 15 personer varav 3 arbetar med omkostnadsfakturor, kundfakturering, verifikatregistrering och kontoavstämningar och är en välfungerande grupp som kommer hjälpa dig under upplärningsperioden.

Systembolaget är under ständig utveckling och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent på Reskontran för omkostnadsfakturor ansvarar du för hanteringen av inkommande leverantörsfakturor. Gruppen består av 15 personer varav 3 arbetar med omkostnadsfakturor, kundfakturor, verifikatregistrering och kontoavstämningar. Tjänsten innefattar leverantörsfakturor och incidenter samt vara back up för övriga arbetsuppgifter. Support internt och externt är en självklar del av det dagliga arbetet.

  • Registrera leverantörsfakturor
  • Uppläggning av leverantörer
  • Göra löpande arbete med månads- delårs- och årsbokslut, t ex reserveringar och kontoavstämningar
  • Incidenthantering
  • Bistå både interna och externa parter med god service
  • Behjälplig med övriga arbetsuppgifter på reskontra
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta på Systembolagets huvudkontor centralt i Stockholm beläget vid Kungsträdgården. Tillsammans med dina kollegor rapporterar du till gruppchefen för reskontrafunktionen. Systembolaget arbetar i IFS, Readsoft och Service Now. Basware är i dagsläget vårt fakturahanteringssystem men kommer i vår att ersättas av Palette.

Tjänsten är på heltid vilket innebär 38,75 timmar/vecka med viss möjlighet till flex. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av leverantörsreskontraarbete, gärna i Palette. Du har också arbetat med bokföring och kontoavstämningar inom området och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och nya affärssystem. Du har grundläggande ekonomiutbildning eller likvärdigt. Att du är serviceinriktad och sätter kunden i fokus är en självklarhet. Du är prestigelös, har god självinsikt och ser vikten av att bidra till en bra arbetsmiljö. Du är engagerad och bra på att kommunicera både i tal och skrift. Du ser möjligheter och tycker om att driva förbättringsprocesser framåt. Du skapar goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Systembolaget

Systembolaget

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se.

Arbetsgivare Systembolaget
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-15
Marcuz Källqvist
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Marcuz Källqvist

0707342800

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungsträdgårdsgatan 14, Stockholm


map