TNG
Ekonomiassistent till Systembolaget i Stockholm

Ekonomiassistent till Systembolaget i Stockholm

Nu söker Systembolaget en ekonomiassistent till huvudkontoret vid Kungsträdgården i Stockholm

Arbetsgivare Systembolaget
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-28
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Hendrik Christiansson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker Systembolaget en ekonomiassistent till huvudkontoret vid Kungsträdgården i Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta med både leverantörsreskontra och kundreskontra samt har god förståelse för redovisning? Vi söker nu en ekonomiassistent för att förstärka reskontragruppen på Systembolaget. Låter detta intressant så ansök redan idag då vi gör urval löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Systembolaget ska alla känna sig välkomna, oavsett om du är kund eller anställd. Vi lever efter våra värderingar; omtänksam, kunnig och inspirerande. Du kommer arbeta på Systembolagets huvudkontor mitt i centrala Stockholm i fantastiska lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang.

Systembolaget är under ständig utveckling och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent på reskontran för omkostnadsfakturor ansvarar du för hanteringen av inkommande leverantörsfakturor. Gruppen består av 15 personer varav 4 arbetar med omkostnadsfakturor, kundfakturor, verifikatregistrering, och kontoavstämningar. Tjänsten innefattar att bokföra banktransaktioner i IFS, påminnelser och inkasso av kundreskontra men även att vara behjälplig på leverantörsreskontra, samt att i perioder jobba med olika förbättringsaktiviteter inom reskontradelarna.

Det innebär bland annat:

  • Kontoavstämningar i samband med månads- och årsbokslut
  • Påminnelsehantering, krav och inkassoärenden
  • Behjälplig för leverantörsreskontra i Readsoft och Palette
  • Support till både interna och externa parter med god service
  • Driva förbättringsaktiviteter för att göra arbetet mer effektivt

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra en utvecklings- och samarbetsorienterad grupp som kommer hjälpa dig under upplärningsperioden. I gruppen jobbar vi även med att utveckla arbetssätt och processer och du kommer att involveras i flera projekt som planeras under närmsta året.

Tillsammans med dina kollegor rapporterar du till gruppchefen för reskontrafunktionen. Systembolaget arbetar i IFS, Readsoft, Sharepoint, Palette och Service Now.

Tjänsten är på heltid med vissa toppar i arbetsmängd så viss övertid kommer att krävas samtidigt som möjlighet till flextid finns. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och kundreskontra och van att arbeta med minst ett elektroniskt fakturahanteringssystem. Du har också arbetat med bokföring och kontoavstämningar inom området och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och nya affärssystem. Meriterande är erfarenhet som superanvändare i något ekonomisystem eller stödsystem.

Som person är du initiativtagande och tycker om att driva förändringsprojekt. Du är noggrann och prestigelös och ser vikten av att bidra till en god arbetsmiljö genom samarbete. Du förstår att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt och har en bra förmåga att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter.

Systembolaget

Systembolaget

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se.

Arbetsgivare Systembolaget
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-28
Hendrik Christiansson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsträdgårdsgatan 14, Stockholm