TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Systembolaget i Stockholm

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården!

Systembolaget söker nu en ekonomiassistent för att hjälpa teamet på reskontra. Har du jobbat som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra tidigare? Då är du den vi söker! Vi rekryterar löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Systembolaget är ett bolag som styrs av värderingarna omtänksamhet, kunnighet och inspiration. Du kommer få vara en del av ett företag vars vision är att alkohol ska kunna njutas med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. 

Reskontraavdelningen på Systembolaget är en välfungerande grupp och består idag av 12 personer som har god vana att ta hand om konsulter och är väldigt hjälpsamma vid frågor. Reskontragruppen, där du kommer jobba, består av 3-4 personer. Du kommer få en bra introduktion till arbetsuppgifterna och regelbundna uppföljningar med närmsta chefen.

Du kommer arbeta på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm, i fantastiska lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som en del av reskontraavdelningen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

På Reskontragruppen arbetar man idag i Basware men andra kvartalet 2019 förväntas man gå över till Palette. Har du tidigare erfarenhet av något av de systemen är det meriterande men inget krav. Reskontragruppen arbetar idag även i Readsoft och IFS.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som ekonomiassistent kommer också innebära att du har mycket extern kontakt med några av de cirka 700 leverantörerna. Systembolagets fakturaflödena är stora, så en av utmaningarna i rollen kommer vara att få en ordentlig överblick av hela fakturaprocessen. 

Tjänsten utgår från Systembolagets huvudkontor på Kungsträdgårdsgatan 14 och är ett konsultuppdrag på heltid (40 h/vecka), som sträcker sig fram t.o.m. sista mars 2019, med goda möjligheter till överrekrytering. Tjänsten ska tillsättas omgående. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en noggrann lagspelare, men som inte duckar för eget ansvar. Du har ett öga för detaljer, är snabblärd och utrustad med tålamod samt gillar det här med system. Din tidigare erfarenhet som ekonomiassistent gör att du har ett helhetstänk och vana av olika system t.ex. Excel och IFS. Du arbetar strukturerat och analytiskt och är en person med hög integritet.

Alla lediga jobb