TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Systembolaget i Stockholm

Noggrann ekonomiassistent som tycker om kundservice och vill jobba med leverantörsreskontra på Systembolaget i Stockholm

Systembolaget söker nu en ekonomiassistent för att hjälpa teamet på leverantörsreskontra. Har du intresse av ekonomi och jobbat med leverantörsreskontra tidigare? Är du en social person som inte är rädd att lyfta på luren? Då kan du vara den vi söker! Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Ditt anställningserbjudande

Systembolaget är ett bolag som styrs av värderingarna omtänksamhet, kunnighet och inspiration. Du kommer få vara en del av ett företag vars vision är att alkohol ska kunna njutas med omsorg om hälsan så att ingen tar skada.

Reskontragruppen, där du kommer jobba, består av 4 personer. Du kommer få en bra introduktion till arbetsuppgifterna och regelbundna uppföljningar med närmsta chefen.

Du kommer arbeta på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm, i fantastiska lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Värt att veta

Tjänsten utgår från Systembolagets huvudkontor på Kungsträdgårdsgatan 14 och är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig fram t.o.m. 31/8 2023, med goda möjligheter till förlängning. För dig som önskar finns även möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar/vecka. Arbetstiderna är 08.00-16.30 med 45 minuters lunch.

Tjänsten ska tillsättas omgående.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en noggrann lagspelare, men som inte duckar för eget ansvar. Du har ett öga för detaljer, är snabblärd och utrustad med tålamod. Din tidigare erfarenhet som ekonomiassistent gör att du har ett helhetstänk och vana av olika system. Du arbetar strukturerat och analytiskt och är en person med stor servicekänsla!

Alla lediga jobb