TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonom till TNG´s kund i Stockholms län

Är du studerande, i början av din karriär eller har ett intresse inom ekonomi? Sök sommarjobb som ekonomiassistent!

Har du intresse för ekonomi och är tillgänglig för arbete under sommarmånaderna? Vi på TNG söker dig som är intresserad av sommarjobb inom ekonomi till våra kunder i Stockholm.

Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på TNG erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i en mängd olika branscher. Då kunderna ställer olika krav söker vi personer med varierande bakgrund. Vi söker både dig som är studerande, nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet. 

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna varierar i de olika uppdragen men kan exempelvis komma att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra uppdrag brukar variera mellan deltid och heltid samt längd beroende på kundens önskemål. Uppdragen kan även komma att variera i längd och arbetsuppgifter.

Vi söker både dig som är intresserad av att gå in som konsult, underkonsult eller är intresserad av direktrekryteringar. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Då våra kunder har olika önskemål ser vi gärna ansökningar från dig med lång erfarenhet såväl från dig som har genomförda / påbörjade högskolestudier i relevant utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från antingen kundreskontra, leverantörsreskontra, fakturering eller kravhandläggning.

Vi ser gärna att du som söker är noggrann, strukturerad och har ett effektivt arbetssätt. Det är även meriterande om du har god vana i datorsystem samt behärskar engelska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb