TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Toshiba i Stockholm

Nu söker Toshiba Tec Nordic en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till deras kontor i Solna. Läs mer och sök idag!

Har du tidigare jobbat som ekonomiassistent och vill fortsätta utvecklas inom leverantörsreskontra? Trivs du i en roll där du får arbeta självständigt? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Toshibas kontor i Solna, Stockholm. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta på ett spännande företag i en roll med mycket eget ansvar. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra får du möjligheten att ta dig an en viktig roll där du självständigt ansvarar för leverantörsreskontran. Här får du chansen att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och samtidigt förvalta denna funktion. En viss del av tjänsten innefattar även en Office Assistant roll. Du välkomnas in i ett öppet och personligt arbetsklimat med en tydlig företagskultur som kännetecknas av gemenskap och kamratskap. Toshiba arbetar aktivt för en sund och säker arbetsmiljö, där företagets mål är att varje anställd ska utvecklas och må bra.

Bonus
Bonus
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Lunchförmån
Lunchförmån

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du direkt blir anställd av Toshiba Tec Nordic. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 08.00- 16.30. Under sommarmånaderna är arbetstiderna 08.00-16.00. Tänkt start är så snart som möjligt. Toshiba sitter i fina lokaler i Solna med goda kommunikationsmöjligheter som bussar och pendeltåg.

Du kommer att ingå i en ekonomigrupp på 4 medarbetare där alla har olika ansvarsområden. Systemen som används är Oracle och Ascendo, utöver dem arbetar du mycket i Excel.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du har minst gymnasieutbildning inom ekonomi och har gärna jobbat med leverantörsreskontra. Du har tidigare stött på och har kännedom kring kontering, moms och representationsregler. Du trivs med att jobba självständigt och har en god förmåga att driva ditt egna arbete framåt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och har en god serviceförmåga då du kommer att ha flera kontaktytor. Vi ser att du har god kunskap i Excel eftersom det är ett av de arbetsverktyg du kommer att använda. Vi ser också gärna att du har god systemvana och har du tidigare erfarenhet av Oracle eller Ascendo är det meriterande.

Du får en introduktion i början av anställningen men förväntas ändå kunna komma in relativt snabbt i rollen och självständigt genomföra dina arbetsuppgifter, självklart i nära samarbete med övriga kollegor. Då du kommer att ha många olika kontaktytor kan du tala och skriva obehindrat på svenska och behärska engelska.

Alla lediga jobb