TNG
Ekonomiassistent till Toshiba i Stockholm

Ekonomiassistent till Toshiba i Stockholm

Nu söker Toshiba Tec Nordic en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till deras kontor i Solna. Läs mer och sök idag!

Arbetsgivare Toshiba Tec Nordic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-10
Bonus Bonus
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Lunchförmån Lunchförmån
Amanda Karlsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Nu söker Toshiba Tec Nordic en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till deras kontor i Solna. Läs mer och sök idag!

Har du tidigare jobbat som ekonomiassistent och vill fortsätta utvecklas inom leverantörsreskontra? Trivs du i en roll där du får arbeta självständigt? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Toshibas kontor i Solna, Stockholm. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta på ett spännande företag i en roll med mycket eget ansvar. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra får du möjligheten att ta dig an en viktig roll där du självständigt ansvarar för leverantörsreskontran. Här får du chansen att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och samtidigt förvalta denna funktion. En viss del av tjänsten innefattar även en Office Assistant roll. Du välkomnas in i ett öppet och personligt arbetsklimat med en tydlig företagskultur som kännetecknas av gemenskap och kamratskap. Toshiba arbetar aktivt för en sund och säker arbetsmiljö, där företagets mål är att varje anställd ska utvecklas och må bra.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att:

  • scanna och hantera fakturaflödet
  • genomföra inrikes och utrikes betalningar
  • följa upp och hantera inkommande påminnelser/inkasso
  • stämma av reskontra mot huvudbok
  • matcha fakturor mot varuinköp
  • kritiskt granska konteringar och godkänna periodiseringar
  • ansvara för inköp och beställningar till kontoret
  • genomföra resebokningar
  • agera systemansvarig för Ascendo
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du direkt blir anställd av Toshiba Tec Nordic. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 08.00- 16.30. Under sommarmånaderna är arbetstiderna 08.00-16.00. Tänkt start är så snart som möjligt. Toshiba sitter i fina lokaler i Solna med goda kommunikationsmöjligheter som bussar och pendeltåg.

Du kommer att ingå i en ekonomigrupp på 4 medarbetare där alla har olika ansvarsområden. Systemen som används är Oracle och Ascendo, utöver dem arbetar du mycket i Excel.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du har minst gymnasieutbildning inom ekonomi och har gärna jobbat med leverantörsreskontra. Du har tidigare stött på och har kännedom kring kontering, moms och representationsregler. Du trivs med att jobba självständigt och har en god förmåga att driva ditt egna arbete framåt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och har en god serviceförmåga då du kommer att ha flera kontaktytor. Vi ser att du har god kunskap i Excel eftersom det är ett av de arbetsverktyg du kommer att använda. Vi ser också gärna att du har god systemvana och har du tidigare erfarenhet av Oracle eller Ascendo är det meriterande.

Du får en introduktion i början av anställningen men förväntas ändå kunna komma in relativt snabbt i rollen och självständigt genomföra dina arbetsuppgifter, självklart i nära samarbete med övriga kollegor. Då du kommer att ha många olika kontaktytor kan du tala och skriva obehindrat på svenska och behärska engelska.

Toshiba Tec Nordic

Toshiba Tec Nordic

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag till Toshiba TEC Corp. i Japan och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 140 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och OHSAS 18001. Miljöfrågorna är högt prioriterade av Toshiba. Vi har under många år arbetat konsekvent och målinriktat för att se till att våra produkter och affärsprocesser är skonsamma för miljön. En del av Toshibas hållbarhetsarbete är klimatkompensering. Genom att stötta olika miljöprojekt runt om i världen kompenserar vi för de utsläpp som vår verksamhet och våra produkter genererar. Vi kallar arbetet Carbon Zero.

Arbetsgivare Toshiba Tec Nordic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-10
Amanda Karlsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Frösundaviks allé 1, Solna