TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Tsurumi-Pump på Tjörn

Har du erfarenhet av löpande ekonomiarbete och vill arbeta i en mindre organisation? Välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du bli nyckelpersonen på kontoret samtidigt som du sköter företagets ekonomi och lön? Trivs du med korta beslutsvägar? Då skulle detta konsultuppdraget kunna vara något för dig! Sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att jobba i ett mindre och mycket välmående företag som haft en god tillväxt under flera år. Det är korta beslutsvägar och du kommer att vara med och påverka företagets framtid med din kunskap och expertis inom ekonomi och lön. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Företaget har 4 anställda och de sitter i fina fräscha lokaler på västra Tjörn. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån någon gång vid behov. Tsurumi är en av världens mest erfarna pumptillverkare. De har producerat pumpar sedan 1924 och har sitt lager i Ängelholm. 


Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen bör du ha god erfarenhet av ett företags löpande ekonomiarbete och ha arbetat med  löneadministration. Då det förekommer texter och samtal på engelska ser vi helst att du är flytande i engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av något av systemen, Visma, Hogia och Fortnox är det meriterande. 
Då det är en liten organisation ser vi helst att du är självständig med en bra initiativförmåga. 

 

 

Alla lediga jobb