TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till uppdrag i Stockholm

För ett föräldravikariat söker vi nu en Ekonomiassistent inom reskontra för ett längre uppdrag i Stockholm. Sök idag!

Till vår kund i Upplands Väsby söker vi omgående en ekonomiassistent med fokus på reskontra. Här erbjuds du en bred roll hos en kund inom detaljhandeln. I denna roll ansvarar du för både kundreskontra och leverantörsreskontra på den finska marknaden. Något som passar dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet att bli en del av ett familjärt företag inom detaljhandeln, där du får möjligheten att bidra med dina kunskaper. Som konsult är du extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kan dina dagliga arbetsuppgifter innebära: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund har ett trevligt kontor i Upplands Väsby, Stockholm. Teamet du kommer att ingå i består i dagsläget av 5 kollegor. Det här är ett föräldravikariat på ungefär 6 månader där du blir anställd av TNG och kommer arbeta hos vår kund. Uppdraget startar så snart som möjligt. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen som ekonomiassistent behöver du:

Alla lediga jobb