TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till välkänt bolag i Göteborg

Är du en erfaren ekonomiasssistent som vill jobba på ett välkänt bolag i Göteborg? Då har du kommit rätt!

Vi söker en erfaren ekonomiassistent för ett uppdrag hos ett spännande företag i Göteborg. Som ekonomiassistent kommer du att vara en viktig del av teamet och arbeta med stora fakturaflöden. Uppdraget är omgående till mars, och vi letar efter en person som kan påbörja arbetet snarast möjligt.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team bestående av 17 personer som samarbetar och kontoret ligger mellan Järntorget och Masthugget. Efter den första perioden på kontoret kommer du att ha möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan, vilket ger dig flexibilitet och arbetskomfort. 

Våra förväntningar

Alla lediga jobb