TNG
Ekonomiassistent till Veolia i Lund

Ekonomiassistent till Veolia i Lund

Vill du arbeta som ekonomiassistent med både leverantörs- och kundreskontra?

Arbetsgivare Veolia Water Technologies
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-18
Parkering Parkering
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Angelina Nilsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du arbeta som ekonomiassistent med både leverantörs- och kundreskontra?

Har du erfarenhet som ekonomiassistent och ett intresse för ekonomi? Nu finns möjligheten att arbeta med kund- och leverantörsreskontra på Veolia Water Technologies i Lund. Vi rekryterar nu en ekonomiassistent till vårt Shared Service Center i Lund. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bland annat kundfakturor, bokföring av inbetalningar och månadsvisa avstämningar. Du får här möjlighet att bli del av ett samarbetsinriktat team som tar ansvar för att leverera inom sina ansvarsområden samtidigt som man tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du möjlighet att arbeta på ett internationelt och förändringsinriktat företag. På kontoret i Lund blir du del av en mångkulturell arbetsplats där både engelska och svenska talas i korridorerna. Du blir även del av ett företag vars tekniska lösningar bidrar till renare vatten och därmed också en renare värld. Därtill är vi ett stabilt företag med goda förmåner för dig som anställd, så som friskvårdsbidrag (2500 kr/år) och arbetstidsförkortning. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Fakturera kunder - manuella fakturor, förskottsfakturor och servicefakturor.
  • Bokföra kundinbetalningar och leverantörsbetalningar
  • Skicka betalningspåminnelser
  • Månadsvis valutajustera kundfordringar
  • Månadsvis avstämma kundres- och leverantörreskontra
  • Intercompany avstämningar
  • Ansvarig för inkorgen för kundfakturor
  • Supportera linjechefer med ekonomirelaterade uppgifter så som avstämning av lager
  • Vid behov stötta andra i teamet med ekonomiinriktade uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir del av vårt Shared Service center som består av 5 personer och vi ansvarar för all redovisning och rapportering. Vi har vårt kontor vid Norra Fäladen i Lund och sitter i moderna lokaler med goda pendlingsmöjligheter. Tjänsten är på heltid (40h/v) och arbetstiderna är kl. 08-17, med viss möjlighet till flexibilitet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet som ekonomiassistent med en vana att kontera fakturor och arbeta med avstämningar. Det är meriterande har arbetat på ett större internationellt bolag. Har du sedan tidigare erfarenhet av bokföring av olika typer av moms (så som exportmoms, byggmoms etc) ses även det som meriterande. I grunden har du en ekonomisk utbildning eller likvärdig erfarenhet inom ekonomi. Du bör ha god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt och då du kommer att arbeta i Google Sheets så söker vi dig som har erfarenhet av det eller Excel. Har du erfarenhet av JD Edwards och/eller Navision är det meriterande. Då vi internt och externt kommunicerar på både svenska och engelska söker vid dig med goda kunskaper i båda språken.

Som person söker vi dig med ett strukturerat och noggrant arbetssätt då du kommer att arbeta mot deadlines och då vi eftersträvar att faktureringen blir så korrekt som möjligt. Då vi ingår i ett shared service center och har ett serviceinriktat förhållningssätt är det av vikt att du är serviceorienterad. Eftersom det kan bli arbetstoppar med något högre arbetsbelastning, så som vid bokslut, så söker vi dig som har en god förmåga att hantera mer pressande situationer.

Du gillar att arbeta i team och samarbetar gärna med andra. Då vi är en förändrings- och förbättringsinriktad organisation söker vi dig som trivs i den typen av miljö. Tycker du liksom vi att det är viktigt att bidra till en god stämning på arbetsplatsen och även värdesätter att ha roligt på jobbet så kommer du att trivas bra hos oss.

Veolia Water Technologies

Veolia Water Technologies

Veolia Water Technologies levererar till kommunala och Industrikunder en långsiktig hållbar vattenmiljö genom överlägsen teknologi för minskade miljörisker. Med expertis och teknologi i världsklass har företaget globalt 10000 anställda i 135 affärsenheter (teknologicenter/säljbolag), lokaliserade i 54 länder runt om i världen. Veolia Water Technologies AB i Sverige består av AnoxKaldnes, Hydrotech och VA-Ingenjörerna, och totalt cirka 150 anställda.

Arbetsgivare Veolia Water Technologies
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-18
Angelina Nilsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Klosterängsvägen 11A, Lund