TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent – utvecklas som konsult hos TNG!

Jobba som ekonomiassistent och konsult hos oss på TNG i Stockholm!

Nu söker vi ekonomiassistenter till vårt konsultnätverk på TNG i Stockholm. Du söker fördomsfritt, med fokus på din potential!

Som konsult på TNG får du chansen att testa nya arbetsuppgifter, lära känna olika företag och inte minst utvecklas inom olika branscher och vi garanterar en trygg anställning hos ett schysst företag som erbjuder kollektivavtal.

Du kan välja en karriär som ekonomiassistent som matchar dina intressen. Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller vara på samma arbetsplats i flera år.
Möjligheterna är oändliga!

Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG? Välkommen!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att dagligen stötta våra kunders ekonomiavdelningar med ekonomisk administration. Det kan exempelvis innebära:

Värt att veta

Som medarbetare på TNG är du värdefull.

Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Du kommer inte vara en anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan du kommer vara en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

För att lyckas som ekonomiassistent och bemanningskonsult behöver du ha arbetat med någon typ av ekonomiadministration tidigare, kanske som assisterande ekonom, administratör, kontorsassistent, redovisningsassistent eller ordermottagare.

Det är också viktigt att vara noggrann i sina arbetsuppgifter och ha struktur när du arbetar, då det är viktigt att siffror, fakturering och ekonomiska rapporter blir korrekta. Det även viktigt att du har god serviceförmåga då du kommer att ha flera kontaktytor, såväl internt som externt hos vår kund.

Alla lediga jobb