TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistenter för framtida uppdrag i Göteborg

Söker du lediga jobb inom ekonomi och vill jobba som ekonomiassistent eller ekonomiadministratör i Göteborg? Läs mer och sök idag!

Gillar du att arbeta självständigt med ekonomi och trivs med att lösa problem på egen hand? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi på TNG ser nu ett ökat behov av ekonomiassistenter till våra kunder i Göteborg. Behovet hos våra kunder ser ofta olika ut mellan olika uppdrag, och vi vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad ekonom, samt med dig som har många års erfarenhet inom av praktiskt arbete som ekonomiassistent eller administratör inom ekonomi.

Välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent eller ekonomiadministratör blir du en betydelsefull tillgång på ekonomiavdelningen. Rollen kan innebära att du ansvarar över ett specifikt område inom ekonomi, ex. leverantörsreskontra, eller att du arbetar brett med varierande uppgifter inom ekonomi. Allt beror på företag och tjänstens utformning.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och tjänst men innehåller oftast:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som ekonomiassistent kan skilja sig åt utifrån beroende på rollen hos vår kund så även andra och mer specifika arbetsuppgifter kan tillkomma och du kan i din roll ha såväl ett smalt som brett ansvar på ekonomiavdelningen. Behovet hos våra kundföretag ser olika ut och det kan både bli en direktanställning hos kund eller att du får jobba som konsult.

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

I rollen som ekonomiassistent och ekonomiadministratör söker vi dig som har erfarenhet av tidigare ekonomirelaterat arbete, alternativt har studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, och har kompetens inom åtminstone ett par av de beskrivna arbetsuppgifterna. Arbetet kräver också goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift. Vi ser även att du är van vid datorer och affärssystem.

Som person är det viktigt att du är självständig och snabbt kan komma på effektiva och smarta lösningar till problem. Du är ordningsam, noggrann och har lätt för att samarbeta med kollegor och kommunicera med andra.

Alla lediga jobb