TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomichef till växande VentPartner

Vi söker en erfaren ekonomichef med kunskap inom verksamhetsstyrning.

Är du en erfaren redovisningsekonom med ett intresse för controlling? Är du en trygg ledare med analytisk förmåga? Bra! Då kan du vara den ekonomichef vi söker för rekrytering till framgångsrika VentPartner med placering i Örebro. Koncernen består av fyra AB och ingår i Instalco som är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, el, ventilation, kyla och industri.

Du kommer till ett företag med korta beslutsvägar och med stor möjlighet att vara med att påverka företagets framtid. VentPartner sitter i moderna lokaler nära centrala Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VentPartners mål är att deras medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet, engagemang och framtidstro för sitt arbete och sin arbetsplats. Tillsammans skapar de "VentPartner - det självklara valet!" för dem själva och sina kunder.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomichef har du personalansvar för två medarbetare (löneadministratör och ekonomiassistent) och ett övergripande ansvar för ekonomifunktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Rollen innebär en del resor till VentPartners övriga kontor.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till företags koncernchef och ingår i ledningsgruppen. Rollen innebär också ett nära samarbete med koncernens VD:ar på andra orter samt entreprenadchefer och projektledare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en examen inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att leda, utveckla och coacha medarbetare. Det är meriterande om du har kunskap inom successiv vinstavräkning. Vidare så har du ett intresse av att utveckla och effektivisera processer och arbetssätt. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i affärssystem, Excel och i svenska (både i tal och skrift).

Som person tar du ett stort eget ansvar och agerar på eget initiativ. Du är trygg i din ledarroll och har en kommunikativ förmåga. Vidare så är du flexibel men med ett systematisk arbetssätt. Du håller dig uppdaterad i din kompetens inom det egna yrkesområdet.

Alla lediga jobb